Dżygita Opublikowano 9 Czerwca 2007 Autor Zgłoś Opublikowano 9 Czerwca 2007 a teraz niespodziewany ukłon w prawo w lewo i baczność całe ciało w pionie.Cisza. przestają klaskać nie rozumieją nagłego zakończenia dobrze zaczętego występu czy to ma znaczenie że on w tej roli nie potrafił być narzędziem fikcji udawał że nie odróżnia odgłosu burzy od marnie nagranego walenia w kotły wszyscy wstają wychodzą on zostaje lodowy powiew zmierzwił tylko włosy
Marlett Opublikowano 10 Czerwca 2007 Zgłoś Opublikowano 10 Czerwca 2007 Dżygito! te wersy; udawał że nie odróżnia odgłosu burzy od marnie nagranego walenia w kotły wszyscy wstają wychodzą on zostaje lodowy powiew zmierzwił tylko włosy oddaja klimat wiersza,do reszty nie mam zastrzezeń. Udany wiersz:)))) Słoneczka.
Pancolek Opublikowano 10 Czerwca 2007 Zgłoś Opublikowano 10 Czerwca 2007 +++ Wczytam się bardziej jak zamieścisz na P ;) Pozdrawiam cieplutko
zak stanisława Opublikowano 10 Czerwca 2007 Zgłoś Opublikowano 10 Czerwca 2007 skończenia- brzmi jakoś dziwnie, może ukończenia.... co? Dżygito? ech, trema, straszna rzecz....lodowy powiew zostaje, ładnie to ujęłaś, cmokeS oboje!
Dżygita Opublikowano 11 Czerwca 2007 Autor Zgłoś Opublikowano 11 Czerwca 2007 Zaloguj się, aby zobaczyć zawartość. Dziękuję za zagląd i miłe dla mnie słowa. Pozdrawiam ciepło")))
Dżygita Opublikowano 11 Czerwca 2007 Autor Zgłoś Opublikowano 11 Czerwca 2007 Zaloguj się, aby zobaczyć zawartość. Myślisz, że mogę go tam zamieścić?Ale tak bardzo dziękuję za plusy i za przeczytanie:))) Pozdrawiam ciepło:))
Dżygita Opublikowano 11 Czerwca 2007 Autor Zgłoś Opublikowano 11 Czerwca 2007 Zaloguj się, aby zobaczyć zawartość. Już poprawiłam; on mi się jakoś tak "sam napisał":))) Odpozdrawiamy się serdecznie:))))
Rekomendowane odpowiedzi