jasna Opublikowano 5 Czerwca 2007 Autor Zgłoś Opublikowano 5 Czerwca 2007 drzewo pod oknem - moja głowa tej wiosny w koronie
Orston Opublikowano 6 Czerwca 2007 Zgłoś Opublikowano 6 Czerwca 2007 Zaloguj się, aby zobaczyć zawartość. Urocze! Nawet romantyczne takie i miłośne hi, hi :) Bo można dostrzec tam jakiegoś adoratora, który stoi pod oknem i wyśpiewuje wiosenne serenady dla swej księżniczki ;) Pozdrówka dla Jaśnie Pani :)
jasna Opublikowano 6 Czerwca 2007 Autor Zgłoś Opublikowano 6 Czerwca 2007 Zaloguj się, aby zobaczyć zawartość. Ehhh! Gdybym tak miała trzy korony... ;-) Uroczy komentarz Orstonie, dziękuję :-) jasna :-)))
Jimmy_Jordan Opublikowano 7 Czerwca 2007 Zgłoś Opublikowano 7 Czerwca 2007 A może czas już, żeby jasna zajrzała do działu Z... jak dla mnie to nie dość, że piękne haiku to jeszcze gdzieś drugie dno ma... pozdrawiam Jimmy
jasna Opublikowano 7 Czerwca 2007 Autor Zgłoś Opublikowano 7 Czerwca 2007 Zaloguj się, aby zobaczyć zawartość. Witaj Jimmy :-) Czasem dwoję się i troję. A czasem to przez kalkę piszę ;-) Miło jest czytać Twój komentarz. Dziękuję. jasna :-))) P.S. A gdzie Ty mnie odsyłasz? Co to za oddział?
Jimmy_Jordan Opublikowano 9 Czerwca 2007 Zgłoś Opublikowano 9 Czerwca 2007 Zaloguj się, aby zobaczyć zawartość. Witaj Jimmy :-) Czasem dwoję się i troję. A czasem to przez kalkę piszę ;-) Miło jest czytać Twój komentarz. Dziękuję. jasna :-))) P.S. A gdzie Ty mnie odsyłasz? Co to za oddział? Wierszyk byś jakiś kobito napisała! hihi ;) pozdrawiam Jimmy
Rekomendowane odpowiedzi