Judyt Opublikowano 2 Czerwca 2007 Autor Zgłoś Opublikowano 2 Czerwca 2007 Zaloguj się, aby zobaczyć zawartość. Marlettko normalnie jak człowiek, pozdrawiam
Marlett Opublikowano 2 Czerwca 2007 Zgłoś Opublikowano 2 Czerwca 2007 Zaloguj się, aby zobaczyć zawartość. tak pozdrawiam ciepło
Judyt Opublikowano 2 Czerwca 2007 Autor Zgłoś Opublikowano 2 Czerwca 2007 Zaloguj się, aby zobaczyć zawartość. tak pozdrawiam ciepło również
zak stanisława Opublikowano 4 Czerwca 2007 Zgłoś Opublikowano 4 Czerwca 2007 Judytko, bardzo zwężony twój wiersz, myślę że czasem niedopowiedzenia są za bardzo niedopowiedziane, w przeciwieństwie do mnie(rozwlekam,) ty zwężasz do maximum myślę że należy jednak wypośrodkować... popczatek jak zwykle łapię a dalej za dużo domysłów serdeczności serdeńko, ES
Judyt Opublikowano 4 Czerwca 2007 Autor Zgłoś Opublikowano 4 Czerwca 2007 Zaloguj się, aby zobaczyć zawartość. dobrze że chociaż początek Stanisławo, a tak niedopowiadam, może języka mi brakuje ostatnio, trochę bardziej zmęczona, pośrodkowana, rozwlekle -nie sądzę, raczej bardziej zrozumialej niż ja, pozdrawiam ciepło i jednym okiem ps. oczy chciałyby jeszcze poczytać odmawiają, zatem do następnego
PannaBeata Opublikowano 5 Czerwca 2007 Zgłoś Opublikowano 5 Czerwca 2007 Ten początek... o ile się Pani chce, moge prosić o jakąś interpretacje ale na priva, żeby nie narzucać innym.
Judyt Opublikowano 5 Czerwca 2007 Autor Zgłoś Opublikowano 5 Czerwca 2007 Zaloguj się, aby zobaczyć zawartość. :* o tak?:)oj.
Judyt Opublikowano 5 Czerwca 2007 Autor Zgłoś Opublikowano 5 Czerwca 2007 Zaloguj się, aby zobaczyć zawartość. :) Pani(brr), chce się o ile mogę:) był w W rozszyfrowany po troszę, się Pani zatrzymała, ps.posłałam ale czy dojdzie(hm) pozdr.ciepło
PannaBeata Opublikowano 5 Czerwca 2007 Zgłoś Opublikowano 5 Czerwca 2007 Obiecanki sasanki:) Nie doszło:( Pozdro
Judyt Opublikowano 5 Czerwca 2007 Autor Zgłoś Opublikowano 5 Czerwca 2007 Zaloguj się, aby zobaczyć zawartość. Jesli obiecuje dochowuje, a że technika nawala to nie wiem, spróbuje jeszcze. ps. poszło,może teraz Pozdr.
PannaBeata Opublikowano 6 Czerwca 2007 Zgłoś Opublikowano 6 Czerwca 2007 Zaloguj się, aby zobaczyć zawartość. Jesli obiecuje dochowuje, a że technika nawala to nie wiem, spróbuje jeszcze. ps. poszło,może teraz Pozdr. Oczyszczam z zarzutów Judyt(ę?) bo wszystko do mnie już pięknie doszło. A technika cudem jest dzięki niej nasze wiersze są jeszcze lepsze:)
Judyt Opublikowano 6 Czerwca 2007 Autor Zgłoś Opublikowano 6 Czerwca 2007 Zaloguj się, aby zobaczyć zawartość. Jesli obiecuje dochowuje, a że technika nawala to nie wiem, spróbuje jeszcze. ps. poszło,może teraz Pozdr. Oczyszczam z zarzutów Judyt(ę?) bo wszystko do mnie już pięknie doszło. A technika cudem jest dzięki niej nasze wiersze są jeszcze lepsze:) Tak jestem kobietą pozdr.ciepło
Rekomendowane odpowiedzi