Bogdan Zdanowicz Opublikowano 1 Czerwca 2007 Autor Zgłoś Opublikowano 1 Czerwca 2007 . WSZYSTKIM DZIECIOM z okazji Ich Święta w prezencie tę relację ze spotkania w Gołuchowie ofiarowuję z wrodzoną skromnością życząc miłego oglądania i czytania ;D b ps. na skróty: http://www.orgiaslowa.republika.pl/goluchow.htm
Olesia Apropos Opublikowano 1 Czerwca 2007 Zgłoś Opublikowano 1 Czerwca 2007 piękne.... :) ps. co to za laska w czerwonej sukience? ma ktoś do niej numer telefonu?
Miłka Maj Opublikowano 1 Czerwca 2007 Zgłoś Opublikowano 1 Czerwca 2007 Zaloguj się, aby zobaczyć zawartość. no co ty! mówiła, że mła
Olesia Apropos Opublikowano 1 Czerwca 2007 Zgłoś Opublikowano 1 Czerwca 2007 dementujajc wszystkei komentaerze - oddaje sie kazdej kobiecie jesli tulko kaze jarze?
ot i anka Opublikowano 1 Czerwca 2007 Zgłoś Opublikowano 1 Czerwca 2007 a kto tam wpuścił tę laskę w żółtym? toż się matryca przepaliła....:)))) hehe, widac na pierwszy rzut oka które zdjęcia ja robiłam:D
taka marysia Opublikowano 1 Czerwca 2007 Zgłoś Opublikowano 1 Czerwca 2007 łe. i gdzie jest ten seksi Rybak?
Miłka Maj Opublikowano 1 Czerwca 2007 Zgłoś Opublikowano 1 Czerwca 2007 Zaloguj się, aby zobaczyć zawartość. pewnikiem poszedł na ryby;)
Stefan_Rewiński Opublikowano 1 Czerwca 2007 Zgłoś Opublikowano 1 Czerwca 2007 Cudo Bogdanie, a co dopiero będzie na POP II.
John_Maria_S. Opublikowano 1 Czerwca 2007 Zgłoś Opublikowano 1 Czerwca 2007 Bardzo sympatyczne zdjęcia ! Pewnie robiła je Anka (super ci w żółtym !). Zazdroszczę takich spotkań. Co ciekawe, pewnie każdy wyobraża sobie w myślach, jak wygląda osoba, której twórczość czyta na forum. Powiem szczerze bardzo zaskoczyły mnie...Kalina i Alter...wyobrażałem sobie obie z bardziej drapieżnymi rysami twarzy, a tu do rany przyłóż ! Co do pozostałych...same ogrody łagodnosci. Brakuje mi tylko na foto...butelek wina. Artyści bez wina ??? Chyba, że później odbyła się część nieoficjalna. Pozdrawiam :)) czy to dziecko w mini to Olesia ??? Skąd w takiej główce takie teksty? Nie sprzedałbym jej paczki papierosów, a co dopiero mówić o ...winie. Pozdrawiam Olesię ..z okazji dnia dziecka !::))
ot i anka Opublikowano 1 Czerwca 2007 Zgłoś Opublikowano 1 Czerwca 2007 Zaloguj się, aby zobaczyć zawartość. hehe, nawet nie wiesz jak ja byłam zaskoczona niektórymi;) wino było i to dużo, i właśnie dlatego nikt zdjęć nie robił...i tak byłyby nieostre:)))
Jerzy Rybak Opublikowano 2 Czerwca 2007 Zgłoś Opublikowano 2 Czerwca 2007 Zaloguj się, aby zobaczyć zawartość. moje zdjęcia są na sprzedaż. (zaznaczam, że nie ma mnie na gg - rób co chcesz :P)
Agnes Opublikowano 2 Czerwca 2007 Zgłoś Opublikowano 2 Czerwca 2007 Zaloguj się, aby zobaczyć zawartość. zawsze myślałam, że jest blondynką ?:)
Agnes Opublikowano 2 Czerwca 2007 Zgłoś Opublikowano 2 Czerwca 2007 Zaloguj się, aby zobaczyć zawartość. zapomnimy jak wyglądasz i na POPa będą walić tłumy :D
Olesia Apropos Opublikowano 2 Czerwca 2007 Zgłoś Opublikowano 2 Czerwca 2007 Zaloguj się, aby zobaczyć zawartość. z niewinności?:>
Olesia Apropos Opublikowano 2 Czerwca 2007 Zgłoś Opublikowano 2 Czerwca 2007 Zaloguj się, aby zobaczyć zawartość. zawsze myślałam, że jest blondynką ?:) bywa;)
Agnes Opublikowano 2 Czerwca 2007 Zgłoś Opublikowano 2 Czerwca 2007 Zaloguj się, aby zobaczyć zawartość. ufff :) już się bałam o swoją percepcję.
Rekomendowane odpowiedzi