Lady_Supay Opublikowano 1 Czerwca 2007 Autor Zgłoś Opublikowano 1 Czerwca 2007 znowu spaliłam zmęczona wracam na start ile miesięcznej krwi trzeba wylać ile łez połknąć przed i po żeby nie utknąć w okrężnicy w żołądku świdruje pustka w głowie nadmiar i granat a tłum ciągle krzyczy
Piotr_Jasiński Opublikowano 1 Czerwca 2007 Zgłoś Opublikowano 1 Czerwca 2007 Utwór na wyżalenie się ale dobry. Tylko wylewana krew mi nie za bardzo leży. Pozdrawiam
zak stanisława Opublikowano 1 Czerwca 2007 Zgłoś Opublikowano 1 Czerwca 2007 jako kobieta rozumiem tę krew i ten żal! rozdrażnienie, znowu spaliłam zmęczona wracam na start------baardzo wymowne! serdeczności, ES
Mr.Suicide Opublikowano 2 Czerwca 2007 Zgłoś Opublikowano 2 Czerwca 2007 mi tam wszystko leży. krew też, bo dobrze rozumiem, co to znaczy, kiedy kobieta akurat ma 'te dni' i jak to może wpływać na nią i najbliższe jej otoczenie. poza tym Piotr powiedział 'Utwór na wyżalenie się ale dobry.' i zgadzam się z tym. serdecznie pozdrawiam.
Stefan_Rewiński Opublikowano 5 Czerwca 2007 Zgłoś Opublikowano 5 Czerwca 2007 Tłum rozpędzić i na start. Pozdrawiam, Stefan.
Rekomendowane odpowiedzi