ło matko!
-
Ostatnio w Warsztacie
-
Konrad Koper 5 207
Koniec wielkiego sporu naukowców i „fantastów”.
Gdy człowiek umiera, przestaje żyć mózg. Ale kreuje „wyobrażenia”, które odczuwamy w nieskończoność.
Byt przyszły nie jest i jest zarazem.
0
-
-
Zarejestruj się. To bardzo proste!
Dzięki rejestracji zyskasz możliwość komentowania i dodawania własnych utworów.
-
Ostatnio dodane
-
Ostatnie komentarze
-
Przez melorymy · Opublikowano
Cześć, podrzucamy „Pyszne lato” Pawlikowskiej-Jasnorzewskiej w wersji MeloRymów — poezja śpiewana, pawie pióra, lipcowy skwar i duszny ogród. -
Przez LessLove · Opublikowano
@wiedźma Twój wiersz jest "Poezją drogi", jest jak "Filmy Drogi". Klimat refleksji i "zdjęcie chwili" w dniu, a dnia w życiu. Jeżeli w naszej Drodze oddalamy się od banału, a zbliżamy do sensu, do mądrości, to warto się zatrzymać, przy kawie, poczuć aromat Miejsca, w którym jesteśmy, przed podjęciem Drogi na nowo. A może to będzie już Droga Nowego Człowieka?Zaloguj się, aby zobaczyć zawartość.
-
Przez Grahamoza · Opublikowano
@Bożena De-Tre Bodetrè nie pisze/nie czyta jak jedzie, bo jeszcze nie dojedzieZaloguj się, aby zobaczyć zawartość.
...a jak nie dojedzie, to policja sprawdzi telefon i wyjdzie na to, że moja wina i efekcie końcowym Twoi fani dokonają oldschoolowego linczu na mojej skromnej osobie, którego doświadczyć raczej nie chcę, zważywszy, że jakieś tam plany na przyszłość jeszcze mam Żyrandol powiadasz...trzeba było mówić wcześniej. Mam "kolekcje", starych...i mniej starych aparatów fotograficznych, której staram się pozbyć. Moglibyśmy się zamienić. Zakładam, że żyrandol zajmuje mniej miejsca To dobrze, że się dobrze zapowiada. Mój dzień...? Jeszcze nie wiem, zależy czy mi "robote" dzisiaj anulują -
Przez Charismafilos · Opublikowano
@EwelinaWawrzyniak fajne Trochę jak prolog albo epilog czegoś większego. -
Przez Leszczym · Opublikowano
@Annie Ośći to szkielet. Szkilet ryby, która ma wielkie symboliczne znaczenie. Tak bym to rozumiał ;)
-
-
Najczęściej komentowane
-
Wiersze znanych
-
Najpopularniejsze utwory
-
Najpopularniejsze zbiory
-
Inne
Rekomendowane odpowiedzi