M._Krzywak Opublikowano 24 Maja 2007 Autor Zgłoś Opublikowano 24 Maja 2007 weź mów mi mów nie że się wszystko między nami nie układa bo czasem ważniejszy żart niż wszystkie sakramenty do kupy wzięte w kupie są mocni w kupie się pływa ale wiesz, że jutro ta sama droga do pracy weź to zrób mów mi że pada jak nie pada a twój ojciec dostał prosto w mordę upadł na ryj szkoda chłopa no ale czasem tak nie wypada mówiłem: „puść, gnoju” a jeszcze te cholerne płyty do oddania kolejna nieprzespana noc psy węszą weź mów mi mów że to się wszystko opłaca z mojego zasiłku na koszt tego kraju
M._Krzywak Opublikowano 24 Maja 2007 Autor Zgłoś Opublikowano 24 Maja 2007 Tutaj tylko proszę o rzeczową odpowiedź: 1. kosz 2. nie kosz :)
Sabcia Opublikowano 24 Maja 2007 Zgłoś Opublikowano 24 Maja 2007 O rany! Co to jest? Szkic, tak? Do rozprawki o życiu w rodzinie, tak? Taki protest zbuntowanego nastolatka co to ma konflikt z ojcem i matką też chodzi o tego jeża plastrem zabitego git skojarzenie masz chłopie pewnie idzie o antykoncepcje odjechany tekścior do kiego gimnazjum bujasz się? Mnie też matula kazała ulizać piórka ale nie odpadaj weź ją na przetrzym one wszystkie wymiękają.
Spiro Opublikowano 24 Maja 2007 Zgłoś Opublikowano 24 Maja 2007 nie kosz. dzie wuszka proponuje grabie i ja bym wziął. "nastolatką"? błąd czy przekombinowałeś. pozdrawiam
M._Krzywak Opublikowano 24 Maja 2007 Autor Zgłoś Opublikowano 24 Maja 2007 Zaloguj się, aby zobaczyć zawartość. Sabciu, powiedz na osiedlu, że się nazywamy "Płomień".
M._Krzywak Opublikowano 24 Maja 2007 Autor Zgłoś Opublikowano 24 Maja 2007 Dziewu, Spiro - nie ugrabię, też coś mi nie tego... Ciacham na razie.
Sabcia Opublikowano 24 Maja 2007 Zgłoś Opublikowano 24 Maja 2007 Zaloguj się, aby zobaczyć zawartość. Sabciu, powiedz na osiedlu, że się nazywamy "Płomień". My? To ilu was jest?
M._Krzywak Opublikowano 24 Maja 2007 Autor Zgłoś Opublikowano 24 Maja 2007 Zaloguj się, aby zobaczyć zawartość. Sabciu, powiedz na osiedlu, że się nazywamy "Płomień". My? To ilu was jest? a ze stu
Krzysztof Opublikowano 24 Maja 2007 Zgłoś Opublikowano 24 Maja 2007 Zaloguj się, aby zobaczyć zawartość. My? To ilu was jest? a ze stu rozweseliliście mnie :DD
Sabcia Opublikowano 24 Maja 2007 Zgłoś Opublikowano 24 Maja 2007 Zaloguj się, aby zobaczyć zawartość. My? To ilu was jest? a ze stu Jak będę duża to zostanę psychiatrą i znowu bedziesz jeden, pasuje brachu? No chyba że ty tak lubisz w kupie tak jak w wierszu co? Partia to my! W jedności siła! Komunistą jesteś czy schizolem brachu, przyznaj się....
HAYQ Opublikowano 24 Maja 2007 Zgłoś Opublikowano 24 Maja 2007 Mnie się podoba. Jest inny. Czuje się peela, sfrustrowany gość z niego. Fajny język. Na pewno wymaga wygładzenia, ale nie za bardzo, bo straci. Może tak: (pozdrawiam)weź mów mi mów nie że się wszystko między nami nie układa bo czasem ważniejszy żart.......................wywaliłbym "jest" niż wszystkie sakramenty do kupy wzięte w kupie są mocni w kupie się pływa ale wiesz, że jutro ta sama droga do pracy weź to zrób mów mi że pada jak nie pada a twój ojciec prosto w mordę dostał upadł na ryj szkoda chłopa no ale czasem tak nie wypada mówiłem: „puść, gnoju” a jeszcze te cholerne płyty do oddania kolejna nieprzespana noc psy węszą weź mów mi mów że to się wszystko opłaca z mojego zasiłku na koszt tego kraju
M._Krzywak Opublikowano 24 Maja 2007 Autor Zgłoś Opublikowano 24 Maja 2007 Zaloguj się, aby zobaczyć zawartość. a ze stu Jak będę duża to zostanę psychiatrą i znowu bedziesz jeden, pasuje brachu? No chyba że ty tak lubisz w kupie tak jak w wierszu co? Partia to my! W jedności siła! Komunistą jesteś czy schizolem brachu, przyznaj się.... a okompałaaaaaaaaaaaaaś sięęęęęęę?
M._Krzywak Opublikowano 24 Maja 2007 Autor Zgłoś Opublikowano 24 Maja 2007 Zaloguj się, aby zobaczyć zawartość. Dzięki wielkie - skorzystałem.
Marlett Opublikowano 24 Maja 2007 Zgłoś Opublikowano 24 Maja 2007 Michał! Takiego wiersza nie wyrzuca się do kosz. A wieloznaczności najlepsze:))) radości:)))
Luka Opublikowano 25 Maja 2007 Zgłoś Opublikowano 25 Maja 2007 Zaloguj się, aby zobaczyć zawartość. Ojcu dalabym w morde bez zadnych dodatkow(ze "prosto w")Pomyslalabym nad zmiana "upadl"-bo masz juz przedtem dwa razy "pada"a ponizej niezbedne "wypada". Absolutnie nie do kosza! Wspaniale prowadzisz,niczego ci nie trzeba podpowiadac.Nie zepsuj szorstkosci tego wiersza bo przez nia zyje ,jest cierpki i nosny.Wizja sakramentow plywajacych w kupie rozbawila mnie do lez,choc to niestosowne chichotki Pozdrawiam
M._Krzywak Opublikowano 25 Maja 2007 Autor Zgłoś Opublikowano 25 Maja 2007 Marlett - to zostanie, zostanie :) Luna - chichotki, powiadasz... Dzięki.
adam sosna Opublikowano 25 Maja 2007 Zgłoś Opublikowano 25 Maja 2007 No! mawiało się: "kupą mości panowie! kupa śmierdzi! kupy nikt nie rusza" pozdrawiam
Marlett Opublikowano 25 Maja 2007 Zgłoś Opublikowano 25 Maja 2007 Zaloguj się, aby zobaczyć zawartość. kupą raźniej:)))
zak stanisława Opublikowano 25 Maja 2007 Zgłoś Opublikowano 25 Maja 2007 Zaloguj się, aby zobaczyć zawartość. kupą raźniej:))) w kupie siła! Michale łzy se ścieram....dobrze prowadzisz.. :))).ES
Rekomendowane odpowiedzi