Miłka Maj Opublikowano 24 Maja 2007 Autor Zgłoś Opublikowano 24 Maja 2007 ukryj mnie w suficie po północy. jestem nieodłącznym elementem wiem - z przekory nie ścięłam włosów(czerń najlepiej inspiruje) wycieram się z kurzu i każdego gestu
Miłka Maj Opublikowano 24 Maja 2007 Autor Zgłoś Opublikowano 24 Maja 2007 wersja pierwotna: http://www.poezja.org/debiuty/viewtopic.php?id=60269#dol serdeczności wszystkim:)/V.
zak stanisława Opublikowano 24 Maja 2007 Zgłoś Opublikowano 24 Maja 2007 już wiem że Frida,( obie przekorne?) zmiany na korzyść cmokeS
Miłka Maj Opublikowano 24 Maja 2007 Autor Zgłoś Opublikowano 24 Maja 2007 Zaloguj się, aby zobaczyć zawartość. uhm;) dzięki Stasiu za odwiedziny - jak zawsze:) buziaki/V.
Miłka Maj Opublikowano 24 Maja 2007 Autor Zgłoś Opublikowano 24 Maja 2007 Zaloguj się, aby zobaczyć zawartość. mnie się wszystko - co czarne i przekorne:) a niektóre to nawet ajlowiu; ale koniec musi być z wytarciem do sucha, a co! b/v.
Miłka Maj Opublikowano 24 Maja 2007 Autor Zgłoś Opublikowano 24 Maja 2007 Zaloguj się, aby zobaczyć zawartość. to bardzo ładne Miły Maju :)) cmokus pokusss :) a dziękuję, w uszko z imieninowymi w dziupp;) cmok/v.
Miłka Maj Opublikowano 25 Maja 2007 Autor Zgłoś Opublikowano 25 Maja 2007 Zaloguj się, aby zobaczyć zawartość. raczkowanie już przeżyłam - podwójnie;) buźźź/V.
Rekomendowane odpowiedzi