Miłka Maj Opublikowano 23 Maja 2007 Autor Zgłoś Opublikowano 23 Maja 2007 ukryj mnie w suficie po północy jestem nieodłącznym elementem wiem – z przekory nie ścięłam włosów a kolor inne sny już inspiruje wycieram się z kurzu i każdego gestu
egzegeta Opublikowano 23 Maja 2007 Zgłoś Opublikowano 23 Maja 2007 lubię kobiece wynurzenia a z przekory nie ścięłam włosów - iście kobiece;) Pozdrawiam
zak stanisława Opublikowano 23 Maja 2007 Zgłoś Opublikowano 23 Maja 2007 w suficie odbicie nie da się ukryć... Miłko zdrówka! eS
bajka-bajka Opublikowano 23 Maja 2007 Zgłoś Opublikowano 23 Maja 2007 przepiekne, wzruszajace.....ech my kobiety, ilez to jeszcze gestow do otrzepania.....serdecznosci ;)
Jerzy Rybak Opublikowano 23 Maja 2007 Zgłoś Opublikowano 23 Maja 2007 Zaloguj się, aby zobaczyć zawartość. Fridowo?
Jimmy_Jordan Opublikowano 23 Maja 2007 Zgłoś Opublikowano 23 Maja 2007 hm tego nicku już dawno nie widziałem, dobrze wiedzieć, że wracasz do gry i to z takim tekstem. podpisuję się rękami i nogami pod egzegetą pozdrawiam Jimmy
Jimmy_Jordan Opublikowano 23 Maja 2007 Zgłoś Opublikowano 23 Maja 2007 hm tego nicku już dawno nie widziałem, dobrze wiedzieć, że wracasz do gry i to z takim tekstem. podpisuję się rękami i nogami pod egzegetą pozdrawiam Jimmy
Rekomendowane odpowiedzi