Katarzyna Leoniewska Opublikowano 19 Maja 2007 Autor Zgłoś Opublikowano 19 Maja 2007 Przepisuję łzy na czysto w zeszycie bez linijek poszarpane marginesy z nosa kapią sekwencje pamięci w poprzek przewrócona szklanka do połowy pusta od połowy nieznana kreska na oku pyta o punkt zaczepienia włosy uduszone w dłoni blakną farb i na jedno wspomnienie nie starczyło modlę się o pędzel strach to też artysta ukrzyżowany na sztalugach
Anna Siedem Opublikowano 19 Maja 2007 Zgłoś Opublikowano 19 Maja 2007 Kasiu prawdziwe, a to ważne, bo to co autentyczne zanika coraz bardziej. "modlę się o pędzel" - przemawia. Pozdrawiam ciepło
Marlett Opublikowano 20 Maja 2007 Zgłoś Opublikowano 20 Maja 2007 Kasiu! Uważam, że to jeden z Twoich lepszych wierszy. Obrazowo.Pozdrawiam i słońca życzę:)
Rafał_Leniar Opublikowano 20 Maja 2007 Zgłoś Opublikowano 20 Maja 2007 Świetnie. Pointa podoba mi się. W pierwszej strofie wiadomo - dopiero co się rozkręca, ale później nieźle dajesz czadu. Wiersz wędruje do mojego ula. Pozdrawiam.
Katarzyna Leoniewska Opublikowano 20 Maja 2007 Autor Zgłoś Opublikowano 20 Maja 2007 Dziękuję za zajrzenie i miłe słówko :)
Mr.Suicide Opublikowano 20 Maja 2007 Zgłoś Opublikowano 20 Maja 2007 'z nosa kapią sekwencje pamięci' 'szklanka do połowy pusta od połowy nieznana' te dwa momenty mnie się bardzo. ogólne wrażenie- ciakawy wiersz. oby więcej takich. serdecznie pozdrawiam.
Judyt Opublikowano 20 Maja 2007 Zgłoś Opublikowano 20 Maja 2007 Bardzo mi się podoba, szczególnie puenta, ciepło pozdr.
adam sosna Opublikowano 20 Maja 2007 Zgłoś Opublikowano 20 Maja 2007 obojętni pozostaną (mam nadzieję) na podłodze bardo mnie wzruszył ++
kyo Opublikowano 20 Maja 2007 Zgłoś Opublikowano 20 Maja 2007 Zaloguj się, aby zobaczyć zawartość. tylko to! pozdry
Katarzyna Leoniewska Opublikowano 20 Maja 2007 Autor Zgłoś Opublikowano 20 Maja 2007 Zaloguj się, aby zobaczyć zawartość. a dziękuję za tę połowicznie pozytywną uwagę :) i odcmokam!
Waldemar Talar Opublikowano 21 Maja 2007 Zgłoś Opublikowano 21 Maja 2007 ciekawy i pełen poezji wiersz-miło się czytało pozdrawiam Waldemar
zak stanisława Opublikowano 21 Maja 2007 Zgłoś Opublikowano 21 Maja 2007 śledzę Kasiu, twoje wiersze i przyznam ci się szczerze, ze coraz bardziej misie.... ciekawie się zapowiadasz... mam nadzieję ze coraz lepiej... pozdrawiam serd,ES
Anna Siedem Opublikowano 21 Maja 2007 Zgłoś Opublikowano 21 Maja 2007 Kasiu zawsze sobie powtarzam: "jeszcze się taki nie urodził, co by wszystkim dogodził" Serdeczności i jeszcze wyżej życzę.
Robert Kmiel Opublikowano 21 Maja 2007 Zgłoś Opublikowano 21 Maja 2007 ładnie namalowane ładnie napisane podoba się dziękuje Kmiel
Rekomendowane odpowiedzi