zak stanisława Opublikowano 19 Maja 2007 Autor Zgłoś Opublikowano 19 Maja 2007 darowałam siebie doprowadził do granic w bólu zmagania szczyt
Antoni Slawbicki Opublikowano 19 Maja 2007 Zgłoś Opublikowano 19 Maja 2007 przeczytałem, ale muszę pomysleć
allena Opublikowano 20 Maja 2007 Zgłoś Opublikowano 20 Maja 2007 Zaloguj się, aby zobaczyć zawartość. Oj! :) A.
egzegeta Opublikowano 20 Maja 2007 Zgłoś Opublikowano 20 Maja 2007 Zaloguj się, aby zobaczyć zawartość. widzę tylko Natasza skumała widać kobieta dla kobiety napisała bo gdyby nie ten ból to bym już chyba dochodził do sedna pozdrawiam
HAYQ Opublikowano 20 Maja 2007 Zgłoś Opublikowano 20 Maja 2007 Pozostaje pytanie... i co dalej. Nadzieja w tym, że ze szczytu wyraźniej widać. Ładne, głębokie. Pozdrawiam.
Antoni Slawbicki Opublikowano 20 Maja 2007 Zgłoś Opublikowano 20 Maja 2007 wcale nie, szczyty często okryte są chmurami i nic nie wiadać
Jimmy_Jordan Opublikowano 20 Maja 2007 Zgłoś Opublikowano 20 Maja 2007 jak to co my na to ? trzeba zdobywać szczty! jakiekolwiek a granice? - najlepiej przez zielone pozdrawiam Jimmy
HAYQ Opublikowano 20 Maja 2007 Zgłoś Opublikowano 20 Maja 2007 Zaloguj się, aby zobaczyć zawartość. He, he... zależy, jak na to patrzeć A w tym przypadku nie przeszkadzają, bo i tak jest się.. ponad ;)
zak stanisława Opublikowano 20 Maja 2007 Autor Zgłoś Opublikowano 20 Maja 2007 dzięki za zainteresowanie, rozbawiła mnie wasza 'dociekliwość', w zdobywaniu szczytów,najfajniejsze jest to że wszyscy macie racje,he he sorki za skrótowość,brak mi czasu,życzę miłego wieczoru wszystkim razem i każdemu z osobna. macham gałązką akacji!
Ewa_Kos Opublikowano 20 Maja 2007 Zgłoś Opublikowano 20 Maja 2007 Zaloguj się, aby zobaczyć zawartość. Aj, tu się zgadzam - szczyty górskie pełne uroku a te drugie; to zależy:))) Poprawiłaś mi humor, tylko szkoda, że dopiero wieczorkiem tu zajrzałam:( Pozdrawiam bardzo serdecznie i Kos też:))))
Judyt Opublikowano 20 Maja 2007 Zgłoś Opublikowano 20 Maja 2007 szczyt? ciągnąć pod górę pozdr.ciepło
Marlett Opublikowano 21 Maja 2007 Zgłoś Opublikowano 21 Maja 2007 Nic się nie zmienia. marzenia? sny? wyobraźnia? ...dla bogów? -szczyty Co z resztą? ...?
zak stanisława Opublikowano 21 Maja 2007 Autor Zgłoś Opublikowano 21 Maja 2007 Zaloguj się, aby zobaczyć zawartość. Marrlett, reszta jest milczeniem...he he dzięki miłego dnia....
zak stanisława Opublikowano 21 Maja 2007 Autor Zgłoś Opublikowano 21 Maja 2007 Zaloguj się, aby zobaczyć zawartość. przez całe zycie, oby było długie i sprawne.... dzięki kochanie, miłego dnia!!!!
zak stanisława Opublikowano 21 Maja 2007 Autor Zgłoś Opublikowano 21 Maja 2007 Ewuś, nareszcie mam trochę czasu... dzięki a szxczyty są fakt - urocze i odległe....i ciągną jak magnesssss, kosy w nosy!!!
zak stanisława Opublikowano 21 Maja 2007 Autor Zgłoś Opublikowano 21 Maja 2007 Zaloguj się, aby zobaczyć zawartość. He, he... zależy, jak na to patrzeć A w tym przypadku nie przeszkadzają, bo i tak jest się.. ponad ;) he he, nic nie widać Antku, ale czuć.... pod stopami i.... miłego dnia Obu Panom!!!!
zak stanisława Opublikowano 21 Maja 2007 Autor Zgłoś Opublikowano 21 Maja 2007 Zaloguj się, aby zobaczyć zawartość. --- jak w piosence- jak dobrze nam zdobywać...za szczyty a gdy jeszcze są zielone to żyć nie umierać, Jimmy, czego ci zyczę z całego serca!!!!
zak stanisława Opublikowano 21 Maja 2007 Autor Zgłoś Opublikowano 21 Maja 2007 Zaloguj się, aby zobaczyć zawartość. HAYQ im dalej tym ciężej,więc lepiej na szczycie ,niż z górki na łeb, ale te inne szczyty są oki!!!!he he słoneczka!!
zak stanisława Opublikowano 21 Maja 2007 Autor Zgłoś Opublikowano 21 Maja 2007 Zaloguj się, aby zobaczyć zawartość. widzę tylko Natasza skumała widać kobieta dla kobiety napisała bo gdyby nie ten ból to bym już chyba dochodził do sedna pozdrawiam he he ,skumała to o czym ja myślałam po babsku, mężczyzni zawsze od innego końca!!;)))) w bólu rodzi się zycie, w przyjemności szczyt!! słoneczka egzegeto!
Rekomendowane odpowiedzi