Robert Kmiel Opublikowano 19 Maja 2007 Autor Zgłoś Opublikowano 19 Maja 2007 czy warto mieć więcej czy nie chcieć to grzech za słaby by unieść obejrzeć się wstecz żyć tylko ze sobą to czarne to biel nie dotknąć pożaru nie rozpędzić mew zapomnieć o bólu zniweczyć ich trud tu wszystko tak proste i piękne w grze słów nie odrąbać słów nie odrąbać słów
niewidoczna niesłyszalna Opublikowano 19 Maja 2007 Zgłoś Opublikowano 19 Maja 2007 na twoje pytanie nie ma odpowiedzi...........pytanie zbyt proste, odpowiedź zbyt skomplikowana.........
Niewierny Tomasz Opublikowano 19 Maja 2007 Zgłoś Opublikowano 19 Maja 2007 Zaloguj się, aby zobaczyć zawartość. od przybytku głowa nie boli - ponoć;)
Robert Kmiel Opublikowano 19 Maja 2007 Autor Zgłoś Opublikowano 19 Maja 2007 niewidoczna niesłyszalna (jak ładnie) powyżej to taka moja osobista modlitwa zastanawiałem się czy ją tu umieścić ale stało się co do pytań czy w wierszach są proste pytania (uprzedzę komentarze – zakładam że to powyżej to wiersz) jeśli są to niezmiernie rzadko a odpowiedzi cóż zawsze trzeba wierzyć że istnieją dziękuję i pozdrawiam Kmiel
Robert Kmiel Opublikowano 19 Maja 2007 Autor Zgłoś Opublikowano 19 Maja 2007 Niewierny Tomaszu od przybytku głowa nie boli chyba że go na zbyt wiele kieliszków rozlejesz pozdrawiam wylewnie Kmiel
Robert Kmiel Opublikowano 19 Maja 2007 Autor Zgłoś Opublikowano 19 Maja 2007 od razu panu… a mewy zza okna ;))) pożar zapożyczyłem z filmu „ognisty podmuch” ;))) a to o grzechach z obrad sejmowych ;))) rozumiem że nie przypadł do gustu ale z tych podlejszych ??? Kmiel
Katarzyna Leoniewska Opublikowano 19 Maja 2007 Zgłoś Opublikowano 19 Maja 2007 Z tych może nie najdoskonalszych, ale chyba szczerych... A proste pytania często wymagają skomplikowanych odpowiedzi. ;)
Anna Siedem Opublikowano 19 Maja 2007 Zgłoś Opublikowano 19 Maja 2007 Panie Robercie Myślę podobnie jak Kasia, ale chciałabym dopowiedzieć: "czy warto mieć więcej" - tak "żyć tylko ze sobą" - nie A Kolekcjonera jak dzisiaj pamiętam, był wybitny Pozdrawiam
Robert Kmiel Opublikowano 19 Maja 2007 Autor Zgłoś Opublikowano 19 Maja 2007 dziękuję Katarzyno „nie najdoskonalszy” a tak liczyłem że tym razem arcydzieło z pod pióra mi wyjdzie ;))) ale się uparliście na te pytania :) toć to proza życia przyznaję szczerze spisana pozdrawiam Kmiel
Robert Kmiel Opublikowano 19 Maja 2007 Autor Zgłoś Opublikowano 19 Maja 2007 czy ja jakiejś czcionki archaicznej używam że tak mi Panie Panują Anno jeszcze pamiętasz to wielki komplement dla mnie a i tu zajrzałaś :) pierwsze –nie- wbrew wszystkim także wbrew tym dziwnym czasom które nastały drugie –tak- bo tak łatwiej dziękuję Kmiel
Anna Siedem Opublikowano 19 Maja 2007 Zgłoś Opublikowano 19 Maja 2007 Zawsze tutaj zaglądam, nie zawsze komentuję pierwsze - miałam na myśli coś więcej niż ten świat drugie - owszem najłatwiej i to jest smutne Myślałam, że nie należysz do tych, którzy wybierają to drugie... A kobiety najwyraźniej Ciebie lubią, czy to źle?
Robert Kmiel Opublikowano 19 Maja 2007 Autor Zgłoś Opublikowano 19 Maja 2007 pierwsze-w tym wysiłku to o tym świecie jak piszę o istotach nie z tego świata to nawet skrytykować nikt nie chce więc nie wrzucam już ich na forum drugie-nie należę !!! już moje życie najlepiej to weryfikuje ;)) ale troszkę o inny pożar chodziło a kobiety ach kobiety to twoja opinia czy może również koleżanek :))) oczywiście że dobrze jak dobrze Kmiel
Anna Siedem Opublikowano 19 Maja 2007 Zgłoś Opublikowano 19 Maja 2007 Opinia o kobietach... mówi sama za siebie Polecam wiersz amerrozzo pt. kobieta (rozłożona rozumem). Ty najwyraźniej jesteś dla nich bardziej łaskawy...
Robert Kmiel Opublikowano 19 Maja 2007 Autor Zgłoś Opublikowano 19 Maja 2007 mężczyźni dużo piszą wierszy dla kobiet o kobietach i często dzięki nim ale również jest tak że jaka kobieta taki wiersz ;)) więc i z tą łaskawością bywa różnie Anno słodkich wierszy do podusi Kmiel
zak stanisława Opublikowano 21 Maja 2007 Zgłoś Opublikowano 21 Maja 2007 Robercie, wiersz śpiewny, rytmiczny, do poczytania, a sens na później rozłożymy, bo słońce daje po korze... pozdrawiam ciepło Es
Rekomendowane odpowiedzi