Judyt Opublikowano 17 Maja 2007 Autor Zgłoś Opublikowano 17 Maja 2007 każda kocha przynosi gruszkę pomimo zamiast gdy się zdarza pomyłka bo kruchych gałęzi święte nakazy zsyłane burze nie zdzierży dłużej czasem lecz mniej coraz bardziej a świat się kręci jakby szalony 8./14.05.07r. * taki zwykły
Edyta Bijak Opublikowano 18 Maja 2007 Zgłoś Opublikowano 18 Maja 2007 Wiersz bardzo mi się podoba, przyznam jednak, że czegoś w nim odrobinę brakuje. Wzbudził jednak zachwyt, zadumę, i jeden uśmiech. O taki :)
Katarzyna Leoniewska Opublikowano 18 Maja 2007 Zgłoś Opublikowano 18 Maja 2007 A mi się podoba. Taki zwykły i kruchy...
zak stanisława Opublikowano 18 Maja 2007 Zgłoś Opublikowano 18 Maja 2007 nadzieja? co ma z nią gruszka? Judytko? pozdrawiam ciepłoES
Ewa_Kos Opublikowano 18 Maja 2007 Zgłoś Opublikowano 18 Maja 2007 Powiem tak: okroiłaś tekst do ostatniej granicy, a ja ciągle uczę się "krótkiego" przekazu i nijak mi to nie wychodzi, bo każdy swój wiersz przegaduję.Podoba się. Pozdrawiam serdecznie:))))
adam sosna Opublikowano 18 Maja 2007 Zgłoś Opublikowano 18 Maja 2007 jak napiszę "przegadany" - żartuję:) powaga tytuł mi - bardzo bardzo bardzo a reszta - bardzo bardzo i do "fiksantyny" go
Judyt Opublikowano 19 Maja 2007 Autor Zgłoś Opublikowano 19 Maja 2007 Zaloguj się, aby zobaczyć zawartość. Dziękuję bardzo za krytyczną opinię, jednakże nie zgadzam się, że brak w nim pomysłu, ale serdecznie dziękuję i pozdrawiam ciepło eh :)
Judyt Opublikowano 19 Maja 2007 Autor Zgłoś Opublikowano 19 Maja 2007 Zaloguj się, aby zobaczyć zawartość. Dziękuję serdecznie za odwiedziny:) a w W jakoś nie bardzo chcieli mi podpowiadać, gdy dołożyłam drugą część,może coś faktycznie brakuje, uśmiech:) pozdr.ciepło
Judyt Opublikowano 19 Maja 2007 Autor Zgłoś Opublikowano 19 Maja 2007 Zaloguj się, aby zobaczyć zawartość. Dziękuję Kasiu, jeśli odnalazłaś, pozdr.ciepło
Judyt Opublikowano 19 Maja 2007 Autor Zgłoś Opublikowano 19 Maja 2007 Zaloguj się, aby zobaczyć zawartość. Ano wyjaśnię zak stanisławo: otóż ta gruszka była symbolem, który otrzymałam i dlatego musi być:) pozdr. ciepło i dzięki
Judyt Opublikowano 19 Maja 2007 Autor Zgłoś Opublikowano 19 Maja 2007 Zaloguj się, aby zobaczyć zawartość. Ewuś dziękuję Ci, jeśli nie pokroiłam tej gruszki na tyle, to cieszę się, pozdr. ciepło
Judyt Opublikowano 19 Maja 2007 Autor Zgłoś Opublikowano 19 Maja 2007 Zaloguj się, aby zobaczyć zawartość. do:" fiksatywy"? tylko prawdą mi tutaj sypcie:) bardzo bardzo.. źle? ps. o ja naiwna pozdr.ciepło i dzięki
Piotr_Jasiński Opublikowano 21 Maja 2007 Zgłoś Opublikowano 21 Maja 2007 O pierwszych dwóch zdanie moje znasz. Dwie następne to jakby bunt i próba wyrwania się z kokonu. Nie wiem czy je dobrze interpretuję ale tak mi się nasuwa. Pozdrawiam
Judyt Opublikowano 21 Maja 2007 Autor Zgłoś Opublikowano 21 Maja 2007 Zaloguj się, aby zobaczyć zawartość. Dziękuję Piotrze, hm czy wyrwania, nie zauważyłam sama, lecz przemiła interpretacja;) pozdr.ciepło
egzegeta Opublikowano 21 Maja 2007 Zgłoś Opublikowano 21 Maja 2007 "a świat się kręci jakby szalony" chyba winno być: a świat się kręci jak szalony bo z "jakby" to wtedy: a świat się kręci jakby oszalał nie wiem czy mam rację - bo nikt tego nie "rusza" - Polonisty więc tu trzeba:) Pozdrawiam Panią:) Judytkę bardzo serdecznie z Jej zakręconym dla mnie wierszem nadal wciąż:) PS. Musi być Panią:)
Krzysztof Opublikowano 21 Maja 2007 Zgłoś Opublikowano 21 Maja 2007 Zaloguj się, aby zobaczyć zawartość. po pierwsze mnie "taki zwykły" pasuje do wiersza :DD wybacz, że tak sobie poprzekręcałem tu wszystko, uregulowałem na swoją częstotliwość ;) pozdrawiam
Judyt Opublikowano 21 Maja 2007 Autor Zgłoś Opublikowano 21 Maja 2007 Zaloguj się, aby zobaczyć zawartość. :) O Wiktorze, miło,że wpadłeś właśnie jakby oszalał(...)cóż, Polonisty z pewnością poszukuję, albo takiego, co by mi wskazał jakiś program dydaktyczny;), Cierpliwości, wkrótce odkręcę ciut, ale nie-Panią! Pozdr. ciepło i dziękuję
Judyt Opublikowano 21 Maja 2007 Autor Zgłoś Opublikowano 21 Maja 2007 Zaloguj się, aby zobaczyć zawartość. po pierwsze mnie "taki zwykły" pasuje do wiersza :DD wybacz, że tak sobie poprzekręcałem tu wszystko, uregulowałem na swoją częstotliwość ;) pozdrawiam Pasuje do wiersza ano i racja Krzysztofie, ponieważ jest zwykły:) filozofii tym razem nie ma, prawo przekręcania masz, a jakże, inne oko- inne widzenie, ps. bardziej ukonkretyzowałeś, pozdr. ciepło
Rekomendowane odpowiedzi