bajka-bajka Opublikowano 17 Maja 2007 Autor Zgłoś Opublikowano 17 Maja 2007 pod kasztanem usnęła czujność o zapachu maciejki ciekawość coraz to większym kołem zakreśla świt za kurtyną chwili świeżość wrasta w podmuch wiatru świat wiruje tysiącem promieni rozlanych na szczęście ramiona zwabione blaskiem unoszą nadzieję ku słońcu co pocałunkiem błądzi pieszcząc perłowy welon szans w rozkwicie dnia
zak stanisława Opublikowano 17 Maja 2007 Zgłoś Opublikowano 17 Maja 2007 pieszcząc sperlony welon szans w rozkwicie dnia * Bajeczko, kochana, przeczytaj to na głos!!! i co zauważysz????pod kasztanem usnęła czujność nocy o zapachu maciejki ciekawość coraz to wiĘkszym kołem zakreśla świt za kurtyną to jest cool! u mnie też maciejka pod kasztanowcem rośnie, nocną przy jej zapachu,tylko marzyć..... cmokeS
bajka-bajka Opublikowano 17 Maja 2007 Autor Zgłoś Opublikowano 17 Maja 2007 Stasiu skarbie, nic nie widze.....bom zdechnieta....oswiec ;)....sperlony, moze lepiej perlowy? he
zak stanisława Opublikowano 17 Maja 2007 Zgłoś Opublikowano 17 Maja 2007 ee tam nie widzisz ale usłyszysz, czyta się jak spierdolony....sorki, na moż etask chciaąlś, żeby zgrzyty były????
bajka-bajka Opublikowano 17 Maja 2007 Autor Zgłoś Opublikowano 17 Maja 2007 Zaloguj się, aby zobaczyć zawartość. heheh...wiesz z czym mi sie skojarzylo......ze sperma hihihi.....ech
zak stanisława Opublikowano 17 Maja 2007 Zgłoś Opublikowano 17 Maja 2007 no no głodnemu chleb....???he he ale poprawa dobra...
bajka-bajka Opublikowano 17 Maja 2007 Autor Zgłoś Opublikowano 17 Maja 2007 e tam.....glodna nie jestem, choc skojarzenie sexowne hihihi.....lece sie polozyc, bo padam.....dziekuje za rady....buziam ;)
Judyt Opublikowano 18 Maja 2007 Zgłoś Opublikowano 18 Maja 2007 ramiona zwabione, perłowy welon skojarzyło się z przedślubnymi myślami, czy właściwy odczyt?;) pozdr. ciepło
bajka-bajka Opublikowano 18 Maja 2007 Autor Zgłoś Opublikowano 18 Maja 2007 Zaloguj się, aby zobaczyć zawartość. hihi....o slubnym welonie to ja juz prawie nie pamietam, przeciez to juz tyle lat ;).....o nature mi tu chodzi.....ramiona drzew, krzewow, kwiatow i roslin kolorem nadziei raduja sie blaskiem, a jesli o welon chodzi, to widze go jako mgielke rozpostarta i rose mieniaca sie w promieniach....mgla podobnie jak szanse, plochliwa i ulotna....ot co....slicznie dziekuje za wizytke.....pozdrawiam ;)))
Judyt Opublikowano 18 Maja 2007 Zgłoś Opublikowano 18 Maja 2007 Zaloguj się, aby zobaczyć zawartość. hihi....o slubnym welonie to ja juz prawie nie pamietam, przeciez to juz tyle lat ;).....o nature mi tu chodzi.....ramiona drzew, krzewow, kwiatow i roslin kolorem nadziei raduja sie blaskiem, a jesli o welon chodzi, to widze go jako mgielke rozpostarta i rose mieniaca sie w promieniach....mgla podobnie jak szanse, plochliwa i ulotna....ot co....slicznie dziekuje za wizytke.....pozdrawiam ;))) ale ten welon całkiem naturalnie się tudzież wdarł, szanse są płochliwe i ulotne, może zatrzymać je(hm) a w dodatku brzask miodowy, jakże inaczej skojarzyć;) pozdr.ciepło
bajka-bajka Opublikowano 18 Maja 2007 Autor Zgłoś Opublikowano 18 Maja 2007 no, co racja to racja......hmmmm.....mozna skojarzyc i tak.....dziekuje i pozdrawiam ;)
Rekomendowane odpowiedzi