M. Ż Opublikowano 12 Maja 2007 Autor Zgłoś Opublikowano 12 Maja 2007 Wczoraj wieczorem przyszedł do mnie pan Bóg i nie chciał mi dać rozgrzeszenia za gorzkie słowa, za wiele łez za brak modlitwy, za miły grzech Powiedział: dziewko do piekła marsz i nie chciał słuchać wyjaśnień nawet alibi nie miałam przecież sama tego chciałam Dał mi Bóg maleńką czarną szkatułkę z drobniutkim kluczem złotym jak słońce próby otwarcia spełzły na niczym oto i pan Bóg się ze mną policzył Klucz otwierał bramy niebieskie których nie znałam i znać nie chciałam... Kurwa, przecież to sen Boga nie ma wiem
zak stanisława Opublikowano 12 Maja 2007 Zgłoś Opublikowano 12 Maja 2007 ee tam a takie się zapowiadało rozgrzeszenie.... Powiedział: dziewko do piekła marsz i nie chciał słuchać wyjaśnień nawet nie miałam alibi przecież sama tego chciałam--- do kasacji!!!! pozdr ES
Antoni Slawbicki Opublikowano 12 Maja 2007 Zgłoś Opublikowano 12 Maja 2007 ładnie się zaczyna, a kończy durnowato
Judyt Opublikowano 13 Maja 2007 Zgłoś Opublikowano 13 Maja 2007 Zaloguj się, aby zobaczyć zawartość. podpisuję się pod antoniem - obiema rękami ;) nz również pozdrawiam ciepło
Rekomendowane odpowiedzi