Piotr_Jasiński Opublikowano 14 Maja 2007 Autor Zgłoś Opublikowano 14 Maja 2007 Judyt - kiedy ja nie mam zdolności do majsterkowania :((( Reni - w czasach gdy było robione zdjęcie wszyscy brali mnie za dziewczynkę :)) Pozdrawiam serdecznie
Judyt Opublikowano 14 Maja 2007 Zgłoś Opublikowano 14 Maja 2007 Może trzeba wyuczyć, pociąć jakiś stolik w domu i złożyć regał;P albo przyjąć to co się ma, pozdrawiam ciepło
Piotr_Jasiński Opublikowano 15 Maja 2007 Autor Zgłoś Opublikowano 15 Maja 2007 Zaloguj się, aby zobaczyć zawartość. HA!!! To, to ja umiem :))))))
Judyt Opublikowano 15 Maja 2007 Zgłoś Opublikowano 15 Maja 2007 Zaloguj się, aby zobaczyć zawartość. HA!!! To, to ja umiem :)))))) :):)zapraszam do komentowania;) pozdr.ciepło
Piotr_Jasiński Opublikowano 15 Maja 2007 Autor Zgłoś Opublikowano 15 Maja 2007 Zaloguj się, aby zobaczyć zawartość. HA!!! To, to ja umiem :)))))) :):)zapraszam do komentowania;) pozdr.ciepło Judyt, czy ty mnie prosisz żeby opowiadał jak w ramach drobnych napraw domowych udaje mi się coś zesuć??? Za długo by się zeszło ;)))
Judyt Opublikowano 15 Maja 2007 Zgłoś Opublikowano 15 Maja 2007 Zaloguj się, aby zobaczyć zawartość. :):)zapraszam do komentowania;) pozdr.ciepło Judyt, czy ty mnie prosisz żeby opowiadał jak w ramach drobnych napraw domowych udaje mi się coś zesuć??? Za długo by się zeszło ;))) ;)hihi, skądże znowu? może z zepsutego mnogiego będzie-> wiele dobrego;) pozdr. ciepło ps. zapraszam do komentowania: 'Głupich matką';)
Rekomendowane odpowiedzi