Marlett Opublikowano 8 Maja 2007 Autor Zgłoś Opublikowano 8 Maja 2007 jeszcze nie żegnaj się ze mną za oknem brzydka pogoda nie wyjdzie nam to na zdrowie bez ciebie życia mi szkoda odlecisz jak ziarnka piasku co sypnę z wiatrem przez palce nie napniesz sam białych żagli na drogę dam ci różaniec zostanę na pustej plaży i rzucę w wodę kamienie długi most usypię w morze na drugim brzegu świat zmienię
egzegeta Opublikowano 9 Maja 2007 Zgłoś Opublikowano 9 Maja 2007 Marlett no pozwoliłem sobie policzyć co nieco i ...zgadza się, z wyjątkiem średniówki - jeśli wszystko ma się zgadzać. Rym chyba też OK. że też "klasyka" Cię ciągnie :) A co do treści zastanawia mnie ten różaniec pozdrawiam
Darfusity Opublikowano 9 Maja 2007 Zgłoś Opublikowano 9 Maja 2007 Zaloguj się, aby zobaczyć zawartość. dobrze, że klasyka została wzięta w cudzysłów.
Piotr_Jasiński Opublikowano 9 Maja 2007 Zgłoś Opublikowano 9 Maja 2007 Pierwsza naj - bo optymistyczna. Ale całość ładna, można się rozmarzyć. Pozdrawiam
HAYQ Opublikowano 9 Maja 2007 Zgłoś Opublikowano 9 Maja 2007 Zaloguj się, aby zobaczyć zawartość. Wiersz jest pycha - tym bardziej sorry, że się "czepnę", ale tylko w jednym miejscu:zostanę na pustej plaży i rzucę w wodę kamieniemost długi usypię w morze na drugim brzegu świat zmienię Wydaje mi się, że tak lepiej, bo czytając od góry w tym jedynym miejscu cosik szwankuje w trybiku. Z Szaconkiem - pozdrawiam. (i do ulubieńszych wstawiam)
Marlett Opublikowano 9 Maja 2007 Autor Zgłoś Opublikowano 9 Maja 2007 Egzegeto! Pierre! Darfusity HAYQ! jestem szcześliwa:)))) Słuchajcie znalazłam kapelę, która chce napisac muzykę do moich tekstów -blues! Dziękuję serdecznie! Słońca życzę!
Piotr_Jasiński Opublikowano 9 Maja 2007 Zgłoś Opublikowano 9 Maja 2007 Zaloguj się, aby zobaczyć zawartość. No to gratulacje i życzenia powodzenia. A poza tym jak już coś będzie skomponowane to pierwszy się zgłaszam do posłuchania :))) Szczęśliwości
zak stanisława Opublikowano 9 Maja 2007 Zgłoś Opublikowano 9 Maja 2007 Marlett, bardzo spiewny, bardzo liryczny i taki mój, pluskam i cieszem się że masz kapele, oj zagrasz nam na Popie!!!!!! serdecznosci es
Beenie M Opublikowano 9 Maja 2007 Zgłoś Opublikowano 9 Maja 2007 Marlett, i ja gratuluję i czekam na efekt współpracy z kapelą; trzymam kciuki :))) ad. wiersza zaś, proponuję małą podmiankę w II.2:sypane z wiatrem przez palce pozdrawiam serdecznie
Marlett Opublikowano 9 Maja 2007 Autor Zgłoś Opublikowano 9 Maja 2007 Zaloguj się, aby zobaczyć zawartość. Stasiu! wielkie dzięki:)) Jeśli mój Poeta zechce to na Pop przybędę:)) PozdrawiaM.
Marlett Opublikowano 9 Maja 2007 Autor Zgłoś Opublikowano 9 Maja 2007 Zaloguj się, aby zobaczyć zawartość. Bennie! dziękuję za pomoc:)) tak mi się zdaje ,że lepiej po Twojemu:) Słońca!
Marlett Opublikowano 10 Maja 2007 Autor Zgłoś Opublikowano 10 Maja 2007 Zaloguj się, aby zobaczyć zawartość. No to gratulacje i życzenia powodzenia. A poza tym jak już coś będzie skomponowane to pierwszy się zgłaszam do posłuchania :))) Szczęśliwości Piotrze! Bardzo dziękuję za ciepłe słowa:)) pozdrawiaM.
Ewa_Kos Opublikowano 10 Maja 2007 Zgłoś Opublikowano 10 Maja 2007 Po beniemu ta strofa lesza faktycznie a całość jest u mnie w ulu zresztą nie pierwszy Twój wiersz:)))) + Pozdrawiam bardzo serdecznie:)) EK
HAYQ Opublikowano 10 Maja 2007 Zgłoś Opublikowano 10 Maja 2007 Zaloguj się, aby zobaczyć zawartość. To pięknie, uwielbiam bluesa, a z Twoimi tekstami może być całkiem ciekawie. Z niecierpliwością będę oczekiwał choćby pliku z tą muzyką. Kciuki za to trzymam i złotej (co najmniej) płyty życzę. :)
Marlett Opublikowano 10 Maja 2007 Autor Zgłoś Opublikowano 10 Maja 2007 Zaloguj się, aby zobaczyć zawartość. Ewo! Bardzo dziękuję za miłe słowa. Słończ życzę:)))
Marlett Opublikowano 10 Maja 2007 Autor Zgłoś Opublikowano 10 Maja 2007 Zaloguj się, aby zobaczyć zawartość. To pięknie, uwielbiam bluesa, a z Twoimi tekstami może być całkiem ciekawie. Z niecierpliwością będę oczekiwał choćby pliku z tą muzyką. Kciuki za to trzymam i złotej (co najmniej) płyty życzę. :) HAYQ! Dzięki za kciuki. A co do złota - dobrze pomarzyć:))) Słońca życzę.
Antoni Slawbicki Opublikowano 10 Maja 2007 Zgłoś Opublikowano 10 Maja 2007 a ja bym jeszcze nad tym trochę dużo popacował, trochę dużo, może być to fajne, ale rymy przydałybu się mocniejsze (skoro już są). Podawiam.
Marlett Opublikowano 11 Maja 2007 Autor Zgłoś Opublikowano 11 Maja 2007 Antoś! Dziękuję za uwagi. Jeszcze trochę powarsztatuję:))) PozdrawiaM.
Rekomendowane odpowiedzi