wesoły grabarz Opublikowano 8 Maja 2007 Autor Zgłoś Opublikowano 8 Maja 2007 z mostami panie rewiński to łatwiej co w razie co w perzynę i co to nie hydry ale tu jest sprawa trudniejsza wiesz pan przecie jak kopałem ostatnio aż za serce ścisnęło nie że młodo ale że w ogóle z nimi próżno bez nich próżnia jak to mówią te pańskie literaty pewnie a ja prościej księżna nie księżna każda panie rewiński bez względu na wiek i stan skupienia
Spiro Opublikowano 8 Maja 2007 Zgłoś Opublikowano 8 Maja 2007 panie grabarz, pan to tak o kobietach, że bez marynarki już nie podejdziesz dobrze, że kupić jest gdzie pzdr /s
Stefan_Rewiński Opublikowano 8 Maja 2007 Zgłoś Opublikowano 8 Maja 2007 No, panie Spiro, nie będę się spiroł.
Bogdan Zdanowicz Opublikowano 8 Maja 2007 Zgłoś Opublikowano 8 Maja 2007 Zaloguj się, aby zobaczyć zawartość. Rebus: na podstawie pogrubień w tekście postaraj się rozszyfrować tytułowe o Można wygrać książeczkę z zagadkami dla czterolatka (z Żyrafą ;) b ps. Kamilu, dałbyś pokój za spokój z nimi? ;\\\>
Olesia Apropos Opublikowano 8 Maja 2007 Zgłoś Opublikowano 8 Maja 2007 Zaloguj się, aby zobaczyć zawartość. a ja tak: dałbyś spokój za pokój z nimi? ;p
wesoły grabarz Opublikowano 8 Maja 2007 Autor Zgłoś Opublikowano 8 Maja 2007 Zaloguj się, aby zobaczyć zawartość. Rebus: na podstawie pogrubień w tekście postaraj się rozszyfrować tytułowe o Można wygrać książeczkę z zagadkami dla czterolatka (z Żyrafą ;) b ps. Kamilu, dałbyś pokój za spokój z nimi? ;\\\> ani metra kwadratowego
wesoły grabarz Opublikowano 8 Maja 2007 Autor Zgłoś Opublikowano 8 Maja 2007 Zaloguj się, aby zobaczyć zawartość. a ja tak: dałbyś spokój za pokój z nimi? ;p dałbym
wesoły grabarz Opublikowano 8 Maja 2007 Autor Zgłoś Opublikowano 8 Maja 2007 Zaloguj się, aby zobaczyć zawartość. zawsze mogę wybrać coś dla Ciebie z własnej garderoby wiesz, że mam niczego sobie gust
wesoły grabarz Opublikowano 8 Maja 2007 Autor Zgłoś Opublikowano 8 Maja 2007 Zaloguj się, aby zobaczyć zawartość. dyplomata czy lingwista z pazurem ;>
Oxyvia Opublikowano 8 Maja 2007 Zgłoś Opublikowano 8 Maja 2007 No, też niezła stylizacja - jak inne z tego cyklu, co już je przeczytałam. Ale wynalazcą jest Stefan Rewiński i nikt mu już patentu nie odbierze. :-)
zak stanisława Opublikowano 9 Maja 2007 Zgłoś Opublikowano 9 Maja 2007 ten stan skupienia mnie zafrapował..... ano tyz się skupiam.... czasami inaczej;))) odebrałam, jak odebrałąm grabarzu na chwałę... zapodobałam sobie wierszysko....to wszystko pozdrawiam ES
Oxyvia Opublikowano 9 Maja 2007 Zgłoś Opublikowano 9 Maja 2007 Zaloguj się, aby zobaczyć zawartość. Achaaa! Myślałam, że nikt nie wie, dlatego udzieliłam informacji! Ja także uśmiech ślę :-))) PS. Ta moja "informacja" - to też miał być hołd, a nie informacja dla orgowiczów, że nie Pani jest wynalazcą. PS.2. Czy rzeczywiście musimy być na "Pani"? Takie to szlacheckie, nieprzyjemne jakieś...
Oxyvia Opublikowano 10 Maja 2007 Zgłoś Opublikowano 10 Maja 2007 A to nie było? A te wszystkie takie tam potyczki językowe - to co? A zresztą po co jakaś tam gra wstępna, jakieś fanaberie, jakieś ten tego!... Znawca - niejaki JHVH - mówił był przed zbanowaniem, że to szkodliwe i że nikt nie wytrzyma do 45 minut. ;-)
Spiro Opublikowano 10 Maja 2007 Zgłoś Opublikowano 10 Maja 2007 jak nie dasz rady to możesz doliczyć czas dojazdu a trening, itd.
wesoły grabarz Opublikowano 10 Maja 2007 Autor Zgłoś Opublikowano 10 Maja 2007 Zaloguj się, aby zobaczyć zawartość. ja mam w sobie królewską krew, dla mnie nie jest to nieprzyjemne ;)) ale jeśli Pani nalega to proszę: siema oxyfka! ;D dozo Miałem tę przyjemność poznać Panią Kalinę osobiście i muszę przyznać, że to dosyć wyniosła osoba. Kiedy chciałem w Jej towarzystwie dokonać degustacji win wstała i powiedziała, że przy stole, przy którym pije się alkohol, siedzieć nie będzie. Po prostu zero luzu ...
jacek_sojan Opublikowano 10 Maja 2007 Zgłoś Opublikowano 10 Maja 2007 toś się utożsamił z nickiem...:) lubisz poklepywać...łopatą; :) J.S
wesoły grabarz Opublikowano 10 Maja 2007 Autor Zgłoś Opublikowano 10 Maja 2007 Zaloguj się, aby zobaczyć zawartość. z nikim się nie utożsamiłem a że peel akurat to .. ktoś musi pozdrawiam Jacku :)
Jimmy_Jordan Opublikowano 10 Maja 2007 Zgłoś Opublikowano 10 Maja 2007 Oj panie Rewiński myśmy przywykli -patulą nam miłość stare pierniki wszystkich by chcieli nie mogąc z nikim Oni tam całość z tymi orgiami grabaŻa nawet w baby ubrali seks to poezja lecz w wyższej skali ;) GrabaŻu i ty też tam z tym gremium (hihi)? pozdrawiam Jimmy
Oxyvia Opublikowano 10 Maja 2007 Zgłoś Opublikowano 10 Maja 2007 Zaloguj się, aby zobaczyć zawartość. O! Chyba że tak! Dzięki za cenną wskazówkę (rozumiem, że od doświadczonego fachowca w doliczaniu). ;-)))
Rekomendowane odpowiedzi