Katarzyna Leoniewska Opublikowano 7 Maja 2007 Autor Zgłoś Opublikowano 7 Maja 2007 Dajcie mi jedną głupią chwilę na zakneblowanie snów za wszystkie budziki pomódlcie się z szacunkiem ciszy /tu leży pies pogrzebany w noc/ że studzi się w misce poranek perfekcyjny gotowy by wlać się w gardło mogę zamienić się w tańczącą filiżankę terminarz na krzywych nogach Barbie zawsze wieczorową co tylko chcesz chcesz pozwól mi nie wybierać
Anna Siedem Opublikowano 7 Maja 2007 Zgłoś Opublikowano 7 Maja 2007 Kasiu - carpe diem dla Ciebie i dla mnie. Pozdrawiam
Katarzyna Leoniewska Opublikowano 8 Maja 2007 Autor Zgłoś Opublikowano 8 Maja 2007 Carpe diem bardzo potrzebne - również pozdrawiam :)
Marlett Opublikowano 8 Maja 2007 Zgłoś Opublikowano 8 Maja 2007 Kasiu! mogę zamienić się w tańczącą filiżankę terminarz na krzywych nogach Barbie zawsze wieczorową co tylko chcesz to biorę dla siebie. słońca:))))
Katarzyna Leoniewska Opublikowano 8 Maja 2007 Autor Zgłoś Opublikowano 8 Maja 2007 Miło. Dzisiaj deszcz...
Marlett Opublikowano 8 Maja 2007 Zgłoś Opublikowano 8 Maja 2007 Zaloguj się, aby zobaczyć zawartość. Jeszcze będzie upalnie:))) pozdrawiaM.
Mr.Suicide Opublikowano 8 Maja 2007 Zgłoś Opublikowano 8 Maja 2007 'szacunkiem ciszy' nie wiem,może zrzędzę,ale jakoś mi nie podpasował ten epitet. poza tym całkiem zgrabnie napisane.trzecia strofa mi najbardziej. pozdrawiam.
Rekomendowane odpowiedzi