Tomasz H Opublikowano 7 Maja 2007 Autor Zgłoś Opublikowano 7 Maja 2007 ile jeszcze musi umrzeć słońc by kolejne wiecznie mogło grzać ile życie potrzebuje nowych prób bym się w końcu przestał bać z ilu drobin można złożyć większy sens który burzy oprze się jak głaz kiedy w końcu ustatkuje się mój cień niosąc ze mną bagaż strat w ilu snu teatrach zginąć mam by z serialem życie przejść komu jeszcze ciepłą podać dłoń by się w chichot nie obrócił śmiech ilu nie powiedzieć więcej słów żeby krzykiem nie wystraszyć serc którą ręką zasiać przyszły dzień by nie płakał gorzki deszcz 07.05.2007
Tali Maciej Opublikowano 7 Maja 2007 Zgłoś Opublikowano 7 Maja 2007 lie no ile może znieść czytelnik by nie zasnąć przed monitorem straszna nuda pozdrawiam
Tomasz H Opublikowano 7 Maja 2007 Autor Zgłoś Opublikowano 7 Maja 2007 masz rację Maćku. powiedz to zyciu i jego zapytaj ile można znieść, żeby nie zasnać przed śmiercią. pozdrówka i dzięki że wpadleś:)
Spiro Opublikowano 8 Maja 2007 Zgłoś Opublikowano 8 Maja 2007 przypomniało mi się 'Blowin' in the Wind' Dylana i tłumaczenie nieznanego mi autora. song, gitara i klimat tutaj klimatu nie znalazłem i ciekawych refleksji też nie pozdrawiam /s
Rekomendowane odpowiedzi