Marcin Jagodziński Opublikowano 4 Września 2004 Autor Zgłoś Opublikowano 4 Września 2004 ta śmierć, na której wypadek wpłacam comiesięczną składkę, jak ona dobrze pasuje do klimatyzowanych pomieszczeń. jak tam się świetnie czuje, jak się mości, precyzyjnie wyznacza spotkania, przegląda agendy, rozsyła e-maile. ta śmierć, jakaż ona jest profesjonalna i jakże nakierowana na efekt! śmierć, pod którą złożyłem swój podpis, bez podpisu przyszła by z pustym portfelem, może i bez szarf, garnituru, wizualnej identyfikacji. a przecież dba o branding, dekorując kontrastową bielą twarze klientów, sama przyoblekając czerń z katalogu PANTONE. to życie, takie nieefektywne, w którym próżno szukać synergii czy ze zwierzętami, czy z jakąś nieruchomością, jakież ma konkurencyjne przewagi? chyba tylko, że dzięki rodzinnym firmom, ciągle zajmuje kurczącą się niszę, że jest jak small biznes, płaci podatki, płacze, chodzi na pogrzeby.
Tommy Jantarek Opublikowano 4 Września 2004 Zgłoś Opublikowano 4 Września 2004 Panie Marcinie, ja wiem że to jest bardzo dobry wiersz i już to Panu pisałem, to dlaczego puszcza Pan go jeszcze raz ;-)))
Marcin Jagodziński Opublikowano 4 Września 2004 Autor Zgłoś Opublikowano 4 Września 2004 jezu... jaki ja jestem stary, głupi i zapominalski... nie sprawdziłem. mea culpa. proszę wybaczyć.
Mirosław_Serocki Opublikowano 4 Września 2004 Zgłoś Opublikowano 4 Września 2004 Zaloguj się, aby zobaczyć zawartość. Popadasz w samozachwyt. A Tommy nieźle awansował. Co trzeba zrobić, żeby też tak mieć ?
Marcin Jagodziński Opublikowano 4 Września 2004 Autor Zgłoś Opublikowano 4 Września 2004 niby jak awansował? ja nic nie wiem. wyjeżdżam stąd na razie.
Tommy Jantarek Opublikowano 4 Września 2004 Zgłoś Opublikowano 4 Września 2004 Zaloguj się, aby zobaczyć zawartość. Tu nie ma nic do wybaczenia, miło było jeszcze raz przeczytać. Nie mówiąc o tym, że dokładnie sprawdzałem w dwóch oknach, czy czasem coś nie zmieniono w treści :-)))
Jana Niechciał Opublikowano 4 Września 2004 Zgłoś Opublikowano 4 Września 2004 Muszę przyznac, że fantastycznie napisane chociaz nigdy nie podobala mi sie taka forma wiersza. Wypełniony mądrą treścią i przekazem
Rekomendowane odpowiedzi