Ewa_Kos Opublikowano 4 Maja 2007 Autor Zgłoś Opublikowano 4 Maja 2007 mówi czasem krzyczy - zostań ze mną napij się z butelki jak ja zapomnij albo zmniejsz moją samotność do zera zapraszam - lustro mi się zbiło
Marlett Opublikowano 5 Maja 2007 Zgłoś Opublikowano 5 Maja 2007 Mała forma lecz zawiera wiele smutku i goryczy. Do zmyśleń w sam raz:)) Serdeczności.
Mr.Suicide Opublikowano 5 Maja 2007 Zgłoś Opublikowano 5 Maja 2007 mówi czasem krzyczy zostań - ze mną napij się z butelki jak ja zapomnij albo zmniejsz moją samotność do zera zapraszam - lustro mi się zbiło trochę bym to rozbił.wtedy zrodziłyby się jakieś przerzutnie. oczywiście to tylko moja propozycja,a co Autor z tym zrobi, jeśli w ogóle,to już Jego decyzja.ciakawy temat.peel wymaga od kogoś bliskiego empatii,zrozumienia.no bo przecież ile można pokazywać i tłumaczyć,jak coś wygląda,jak się czuje etc.albo peel jest równie dobrze samotny i siedzi na przykład w barze,nie ma z kim wypić,więc woła coraz to innych ludzi. zdaję sobie sprawę,że obie interpretacje pewnie dalekie od zamysłów Autora.jakoś bardzo bliski jest mi to temat (jeśli patrzeć na moją pierwszą propozycję interpretacji), dlatego utwór mnie się podoba. pozdrawiam.
Miłka Maj Opublikowano 5 Maja 2007 Zgłoś Opublikowano 5 Maja 2007 a ja zmiłkuję, mogę? bo misię baardzo:) tylko to lustro, wrrrr, kolejne siedem buziaki/V. mówi czasem krzyczy zostań ze mną napij się z butelki jak ja zapomnij zmniejsz samotność dzisiaj zbiłam lustro
Niewierny Tomasz Opublikowano 5 Maja 2007 Zgłoś Opublikowano 5 Maja 2007 Pani Miłka dobrze radzi;) sam bym tego lepiej nie przedstawił. Wiersz ładny. Pozdrawiam
allena Opublikowano 5 Maja 2007 Zgłoś Opublikowano 5 Maja 2007 Zaloguj się, aby zobaczyć zawartość. no, będzie zmuszony:) A.
Piotr_Jasiński Opublikowano 7 Maja 2007 Zgłoś Opublikowano 7 Maja 2007 Powiem tak - lustro jest wcale nie potrzebne, więc niech się tłucze, chyba że ktoś przesądny. Jednak lepiej się zapomina gdy jakaś bratnia dudza towarzyszy w zapominaniu. Mi się podoba, a zmiany wersyfikacyjne mogą być ale nie muszą. Pozdrawiam
zak stanisława Opublikowano 7 Maja 2007 Zgłoś Opublikowano 7 Maja 2007 super,rozbitkowo.Kosy w nosy!!!!ES
Judyt Opublikowano 7 Maja 2007 Zgłoś Opublikowano 7 Maja 2007 przewrotne to zaproszenie, czy to do lustra zbitego, krzyku, samotności, butelki(...) ciekawe czy z chęcią przyjęte, bardzo obrazowo mi się zrobiło, pozdrawiam ciepło
IN Opublikowano 10 Maja 2007 Zgłoś Opublikowano 10 Maja 2007 Zaloguj się, aby zobaczyć zawartość. ;) przewrotna myśl - w sam raz znad butelki chyba polubiłaś miniaturki (?) oj zakręciłaś... ;) podoba mi się, bardzo :)))
Rekomendowane odpowiedzi