Piotr_Jasiński Opublikowano 4 Maja 2007 Autor Zgłoś Opublikowano 4 Maja 2007 cieniem się osnuwam bezustannie żebrząc szukam okazji na których brak składam codzienne skargi doprowadzające do pełnego zrozumienia intencji i nie zawsze należnego celu wskazuje drogę do wrót za którymi tylko świat pełen wdzięku i udręki a słysząc każdy krok wyczekuję rychłego nadejścia tornada burzącego jak sygnał telefonu znany porządek wszechświata aż nadchodzi nagroda cierpliwemu dająca wytchnienie
kyo Opublikowano 4 Maja 2007 Zgłoś Opublikowano 4 Maja 2007 fajnie się czytało, ale 50 lat temu;) stara dykcja, oj stara;) pozdrawiam
Piotr_Jasiński Opublikowano 4 Maja 2007 Autor Zgłoś Opublikowano 4 Maja 2007 Zaloguj się, aby zobaczyć zawartość. To prawda ale taka mi się podoba i mimo że często piszę inaczej to lubię wrócić od czasu do czasu do takiej formy. Pozdrawiam również
Ewa_Kos Opublikowano 4 Maja 2007 Zgłoś Opublikowano 4 Maja 2007 No nie, może nie 50 lat temu, bo ja pamiętam takie pisanie to już wtedy nie wiem ile bym musiała tych wiosen przeżyć; mam jednak sentyment do takiego właśnie sposobu pisania i lubię poczytać wiersz tak napisany+ Pozdrawiam serdecznie:)))) EK
Piotr_Jasiński Opublikowano 5 Maja 2007 Autor Zgłoś Opublikowano 5 Maja 2007 Dzięki Ewo za plusika. Zdaję sobie sprawę że język może nie jest nowoczesny ale jak napisałem kyo lubię taki i jak się okazuje są też inni. Więc dla nich ten wiersz. ;))) Pozdrawiam
Marlett Opublikowano 5 Maja 2007 Zgłoś Opublikowano 5 Maja 2007 Piotrze! Dzięki za miłą lekturę. Czasem należy napisać ''inaczej'', jak dla mnie +++ Serdecznie pozdrawiam. Słońca!!
Messalin_Nagietka Opublikowano 5 Maja 2007 Zgłoś Opublikowano 5 Maja 2007 Zaloguj się, aby zobaczyć zawartość. To prawda ale taka mi się podoba i mimo że często piszę inaczej to lubię wrócić od czasu do czasu do takiej formy. Pozdrawiam również stara forma? a formie placek wiatr go porwał mogło być inaczej teraz balladą skrzy sie w tornado, hi z ukłonikiem i pozdrówką MN
Piotr_Jasiński Opublikowano 6 Maja 2007 Autor Zgłoś Opublikowano 6 Maja 2007 Zaloguj się, aby zobaczyć zawartość. Miło, że było miło ;) Pozdrawiam również, a słonko ma być od jutra :))
Piotr_Jasiński Opublikowano 6 Maja 2007 Autor Zgłoś Opublikowano 6 Maja 2007 Zaloguj się, aby zobaczyć zawartość. To prawda ale taka mi się podoba i mimo że często piszę inaczej to lubię wrócić od czasu do czasu do takiej formy. Pozdrawiam również stara forma? a formie placek wiatr go porwał mogło być inaczej teraz balladą skrzy sie w tornado, hi z ukłonikiem i pozdrówką MN i tornado by chciało w wierszu czasem pacnąć w tyłek starą formę lecz gdy burzy stało grzmot nie daje zasnąć musi zmienić normę Pozdrawiam również
Piotr_Jasiński Opublikowano 6 Maja 2007 Autor Zgłoś Opublikowano 6 Maja 2007 Zaloguj się, aby zobaczyć zawartość. Dzięki i również pozdrawiam
Messalin_Nagietka Opublikowano 6 Maja 2007 Zgłoś Opublikowano 6 Maja 2007 Zaloguj się, aby zobaczyć zawartość. stara forma? a formie placek wiatr go porwał mogło być inaczej teraz balladą skrzy sie w tornado, hi z ukłonikiem i pozdrówką MN i tornado by chciało w wierszu czasem pacnąć w tyłek starą formę lecz gdy burzy stało grzmot nie daje zasnąć musi zmienić normę Pozdrawiam również czy to wiersz o Twojej pracy? bo tak go obsmarowałęś cacy, hi z ukłonikiem i pozdrówką MN
IN Opublikowano 6 Maja 2007 Zgłoś Opublikowano 6 Maja 2007 Piotrze, już za samo porównanie dźwięku telefonu do tornada masz u mnie nieskończenie wiele plusików :)))
Piotr_Jasiński Opublikowano 7 Maja 2007 Autor Zgłoś Opublikowano 7 Maja 2007 Zaloguj się, aby zobaczyć zawartość. Aż tak widać???
Piotr_Jasiński Opublikowano 7 Maja 2007 Autor Zgłoś Opublikowano 7 Maja 2007 Zaloguj się, aby zobaczyć zawartość. Czyżby też czasami wprowadzał totalne zamieszanie??? Dzięki i pozdrawiam
Piotr_Jasiński Opublikowano 7 Maja 2007 Autor Zgłoś Opublikowano 7 Maja 2007 Zaloguj się, aby zobaczyć zawartość. Ten już tak zostawię. Tak mnie ostatnio na przerzutnie naszło. Może przy natępnym będzie lepiej. Pozdrawiam również
Reni Her Opublikowano 7 Maja 2007 Zgłoś Opublikowano 7 Maja 2007 daję duuży+, stara forma jak najbardziej jest ok. słoneczka R. ;)
Piotr_Jasiński Opublikowano 7 Maja 2007 Autor Zgłoś Opublikowano 7 Maja 2007 Zaloguj się, aby zobaczyć zawartość. Dziękuję serdecznie Reni. Twój plus wiele dla mnie znaczy. * Pozdrawiam
Espena_Sway Opublikowano 8 Maja 2007 Zgłoś Opublikowano 8 Maja 2007 tak inaczej, jednak się podoba. przerzutnie interesujące, początek na duży + serdeczności Karolina :)
Piotr_Jasiński Opublikowano 8 Maja 2007 Autor Zgłoś Opublikowano 8 Maja 2007 Zaloguj się, aby zobaczyć zawartość. Inaczej to mało powiedziane. Zakręciłem że mi się od czytania w głowie kręci. Ale lubię taki styl. Cieszę się że przypadł do gustu. Pozdrawiam równie serdecznie
Anna Wierszałowska Opublikowano 8 Czerwca 2007 Zgłoś Opublikowano 8 Czerwca 2007 ...jakie to bliskie osuwac sie cieniem- dosyć pospolite nie rozumiem o co chodzi z tą starą dykcją, do tej pory uwazałam że poezja jest uniwerasna, a tu patrzę, że panują określone trendy.. jak w modzie plastic barbiee najważniejsze są uczucia przesłanie.. i to Ci się udało
Rekomendowane odpowiedzi