Marlett Opublikowano 4 Maja 2007 Autor Zgłoś Opublikowano 4 Maja 2007 nie tylko pistolet i szubienica narzędziem do zabijania piąte odwołujesz upadając nie pozbierasz siebie w milczeniu nie ma odwagi ucieczka przed zniewagą zamyka wszystkie sposoby porozumienia zabijanie trwa
Jimmy_Jordan Opublikowano 4 Maja 2007 Zgłoś Opublikowano 4 Maja 2007 "ucieczka przed pogardą" zamień pogardę na coś innego... błagam (wiem, że to właściwe słowo, ale tu zbyt patetyczne i tworzy niepotrzebny rym) i jeszcze to: "zabijanie trwa póki żyjemy dość" brzmi jak z plakatów akcji stop przemocy (to tyle jeśli chodzi o zmniany) Bardzo mi się podoba 1 zwrotka, chociaż czytałem lepsze twoje dzieła (czasem wpadam do różnych działów...) pozdrawiam Jimmy
Marlett Opublikowano 4 Maja 2007 Autor Zgłoś Opublikowano 4 Maja 2007 Jimmy Jordan! Dziękuję za uwagi:) Patos poszedł spać - mam nadzieję. Słońca!
Jimmy_Jordan Opublikowano 4 Maja 2007 Zgłoś Opublikowano 4 Maja 2007 Zaloguj się, aby zobaczyć zawartość. Poszedł, poszedł i ja mu życzę: Dobranoc! ;)
adam sosna Opublikowano 5 Maja 2007 Zgłoś Opublikowano 5 Maja 2007 i "żegluję" dalej co z definicji jest patetyczne szczególnie po jeziorze Patos muszę się przebić przez mierzeję! by wypłynąć na szerokie wody ;)
Antoni Slawbicki Opublikowano 5 Maja 2007 Zgłoś Opublikowano 5 Maja 2007 tak troszkę nie bardzo rozumiem, ale pozdrawiam gorąco
Antoni Slawbicki Opublikowano 5 Maja 2007 Zgłoś Opublikowano 5 Maja 2007 ale jak tak ze trzy razy przeczytałe, no to właściwie coś mi się rozjaśnia
Marlett Opublikowano 5 Maja 2007 Autor Zgłoś Opublikowano 5 Maja 2007 Zaloguj się, aby zobaczyć zawartość. Może lepiej ominąć mierzeję i wypłynąć na pełne morze:)) PozdrawiaM.
Marlett Opublikowano 5 Maja 2007 Autor Zgłoś Opublikowano 5 Maja 2007 Zaloguj się, aby zobaczyć zawartość. Antoni! Temat cały czas aktualny:))
Marlett Opublikowano 6 Maja 2007 Autor Zgłoś Opublikowano 6 Maja 2007 Zaloguj się, aby zobaczyć zawartość. Antoni! cieszy mnie byleby innym też Pozdrawiam i słońca życzę:)))
Marlett Opublikowano 6 Maja 2007 Autor Zgłoś Opublikowano 6 Maja 2007 lepiej niech poezja trwa trwa i trwa
Judyt Opublikowano 6 Maja 2007 Zgłoś Opublikowano 6 Maja 2007 na oko-licz(n)-ość co zostaje? pozdrawiam ciepło
adam sosna Opublikowano 7 Maja 2007 Zgłoś Opublikowano 7 Maja 2007 Marlett też (to prawie szczyt małomówności)
Marlett Opublikowano 7 Maja 2007 Autor Zgłoś Opublikowano 7 Maja 2007 Zaloguj się, aby zobaczyć zawartość. Judyt! tak na czyniki pierwsze pozdrawiaM
Marlett Opublikowano 7 Maja 2007 Autor Zgłoś Opublikowano 7 Maja 2007 Zaloguj się, aby zobaczyć zawartość. ma
Piotr_Jasiński Opublikowano 7 Maja 2007 Zgłoś Opublikowano 7 Maja 2007 Mocny ale prawdziwy. Mam na jego temat swoją teorię. I przez to mi się podoba. Pozdrawiam
Judyt Opublikowano 7 Maja 2007 Zgłoś Opublikowano 7 Maja 2007 Zaloguj się, aby zobaczyć zawartość. Judyt! tak na czyniki pierwsze pozdrawiaM tylko na tą okoliczność:) pozdrawiam ciepło
Rekomendowane odpowiedzi