Jimmy_Jordan Opublikowano 4 Maja 2007 Autor Zgłoś Opublikowano 4 Maja 2007 przez podbite oczy mam prawo nie uwierzyć ulicy gwałcę świat kołkiem osinowym- dziura w całym znajduję swój członek pod jej językiem jak lsd rozkładam ramiona -halucynuję
Marlett Opublikowano 4 Maja 2007 Zgłoś Opublikowano 4 Maja 2007 Po lsd podobno można usłyszeć kolory i zobaczyć zapachy. Więc nie dziwię się niczemu. Mocny wiersz. PozdrawiaM.
Jimmy_Jordan Opublikowano 4 Maja 2007 Autor Zgłoś Opublikowano 4 Maja 2007 Zaloguj się, aby zobaczyć zawartość. No właśnie chciałem, żeby aż zabolało przy czytaniu... ale to tylko ten jeden raz - więcej nie będę raczej. pozdrawiam serdecznie i dziękuję za komentarz Jimmy
Piotr_Jasiński Opublikowano 4 Maja 2007 Zgłoś Opublikowano 4 Maja 2007 Może ten kołek powinien być osikowy. Pozdrawiam
Jimmy_Jordan Opublikowano 4 Maja 2007 Autor Zgłoś Opublikowano 4 Maja 2007 Zaloguj się, aby zobaczyć zawartość. tak pan myśli? (hehe) też by pasowało, ale wtedy to byśmy się śmiali na tragedii... pozdrawiam Jimmy
Marlett Opublikowano 4 Maja 2007 Zgłoś Opublikowano 4 Maja 2007 Zaloguj się, aby zobaczyć zawartość. Piotrze! ''osinowy ''- poprawnie. pozdrawiam
Piotr_Jasiński Opublikowano 4 Maja 2007 Zgłoś Opublikowano 4 Maja 2007 Zaloguj się, aby zobaczyć zawartość. Tak mi się skojarzyło na pierwszy rzut oka. A to nie znaczy że tak być musi. Teraz też jest ok.
Marlett Opublikowano 4 Maja 2007 Zgłoś Opublikowano 4 Maja 2007 Zaloguj się, aby zobaczyć zawartość. tak pan myśli? (hehe) też by pasowało, ale wtedy to byśmy się śmiali na tragedii... pozdrawiam Jimmy Już mi jakieś myśli do głowy przychodzą. Jestem poważna - osinowy oczywiście. Pozdrawiam.
Piotr_Jasiński Opublikowano 4 Maja 2007 Zgłoś Opublikowano 4 Maja 2007 Zaloguj się, aby zobaczyć zawartość. tak pan myśli? (hehe) też by pasowało, ale wtedy to byśmy się śmiali na tragedii... pozdrawiam Jimmy Już mi jakieś myśli do głowy przychodzą. Jestem poważna - osinowy oczywiście. Pozdrawiam. No nie przesadzajcie z śmiechem. Mi się tam wcale tak nie skojarzyło.
Bartek Bartek Opublikowano 5 Maja 2007 Zgłoś Opublikowano 5 Maja 2007 Zaloguj się, aby zobaczyć zawartość. Zastanawiam się zawsze jak czytam podobne teksty po co Autorzy je piszą? Jaka jest ich wartość dodana? Oprócz chęci wzbudzenia senasacji, np. żołądkowych u czytelnika; inny przykład: błyszczą łzy zmieszne z różową spermą jeden z plemników dotrze do serca nurt krwioobiegu porwie go dalej dalej dalej
Jimmy_Jordan Opublikowano 6 Maja 2007 Autor Zgłoś Opublikowano 6 Maja 2007 Zaloguj się, aby zobaczyć zawartość. Zastanawiam się zawsze jak czytam podobne teksty po co Autorzy je piszą? Jaka jest ich wartość dodana? Oprócz chęci wzbudzenia senasacji, np. żołądkowych u czytelnika; inny przykład: błyszczą łzy zmieszne z różową spermą jeden z plemników dotrze do serca nurt krwioobiegu porwie go dalej dalej dalej zły przykład! Cel to doznanie szoku estetycznego i choćby minimalne zaciekawienie czytelnika. pozdrawiam Jimmy ;)
Rekomendowane odpowiedzi