Michał Kowalski Opublikowano 4 Września 2004 Autor Zgłoś Opublikowano 4 Września 2004 Huk! W Pień mnóstwo szybkich gwałtownych skoków kilkanaście urywanych oddechów parę ukradkowych przerażonych spojrzeń niezliczona liczba rozpaczliwych łomotów serca Cisza... -najstraszliwsza jaką ogarnia wyobraźnia "Polowanie"
Maria Anonym Opublikowano 4 Września 2004 Zgłoś Opublikowano 4 Września 2004 Hi Michal! bardzo wzruszajacy tekst,krotko a dosadnie z ilustowales scene,dramatu tez nie brakuje,jedynie tytulu no i to "Polowanie " pod tekstem przeszkadza moim zdaniem. pozdr, M+A
Michał Kowalski Opublikowano 4 Września 2004 Autor Zgłoś Opublikowano 4 Września 2004 Zaloguj się, aby zobaczyć zawartość. Dziękuję bardzo że zajrzałas. A tytuł celowo jest pod tekstem (nie mylić z podtekstem:)) gorąco pozdrawiam
natalia Opublikowano 4 Września 2004 Zgłoś Opublikowano 4 Września 2004 tak jak polowania nie lubię i niepolubię tak wiersz mi odpowiada :) odwrócenie konstrukcji wiersza, wyrzuceniem tytułu na koniec, w pewnym sensie jest nawet dobre. opis ciszy bardzo mi się podoba :) ...ale te gwiazdki... możnaby chociaż w nawiasie ten huk np. Serdecznie pozdrawiam Natalia
Ksanti Opublikowano 4 Września 2004 Zgłoś Opublikowano 4 Września 2004 Bardzo mi sie podoba wiersz.Czuć to napiecie,ból...jest taki urywany,z przeskokami-jak polowanie-kwestia chwili,w której waży się życie Pozdrawiam.
Michał Kowalski Opublikowano 4 Września 2004 Autor Zgłoś Opublikowano 4 Września 2004 Zaloguj się, aby zobaczyć zawartość. Dziękuję za wpis, cieszy mnie Natalio, że trafiłem w Twoje gusta... ja także nie lubię polowań. Pozdrawiam ciepło
Ewa Marek Opublikowano 4 Września 2004 Zgłoś Opublikowano 4 Września 2004 Bardzo interesujący wiersz, tylko w wersie -ukradkowych przerażonych -zostawiłabym tylko przerażonych, gdyż mam takie wrażenie, że ten wers sztucznie rozwleka wiersz, w tym miejscu tarci się jego dynamika. Serdecznie pozdrawiam.
Michał Kowalski Opublikowano 4 Września 2004 Autor Zgłoś Opublikowano 4 Września 2004 Zaloguj się, aby zobaczyć zawartość. wdzięcznym wielce Panu za komentarz, niezwykle miły:) doskonale wyczuł Pan moje intencje pozdrawiam
Michał Kowalski Opublikowano 4 Września 2004 Autor Zgłoś Opublikowano 4 Września 2004 Zaloguj się, aby zobaczyć zawartość. dziękuę za opinie, niestety co do ukradkowych mam zupełnie odmienne zdanie... cóż rzecz gustu. Jeszcze raz dziękuję, Michał
Rekomendowane odpowiedzi