Marlett Opublikowano 28 Kwietnia 2007 Autor Zgłoś Opublikowano 28 Kwietnia 2007 pigułki zażywam odkąd twoja chroba zaczęła się nasilać we mnie strach przed nieznaną klaunadą zabijasz mnie wiele razy każesz umierać chowając się do pudełka po czekoladkach nie znoszę uwolnienia i nie wiem znowu w jakim jesteś opakowaniu
bajka-bajka Opublikowano 28 Kwietnia 2007 Zgłoś Opublikowano 28 Kwietnia 2007 coś w tym jest....nie lubię umierać tysiące razy....wolę już raz, a dobrze......pozdrawiam ;)
Marlett Opublikowano 28 Kwietnia 2007 Autor Zgłoś Opublikowano 28 Kwietnia 2007 Bajeczko! PL-ka też chciałaby raz jeśli musi.. wiele razy - nie do zniesienia. Pozdrawiam.
bajka-bajka Opublikowano 28 Kwietnia 2007 Zgłoś Opublikowano 28 Kwietnia 2007 widać nie dane nam było....;)))
Marlett Opublikowano 29 Kwietnia 2007 Autor Zgłoś Opublikowano 29 Kwietnia 2007 Zaloguj się, aby zobaczyć zawartość. Bajeczko! PozdrawiaM.
Piotr_Jasiński Opublikowano 29 Kwietnia 2007 Zgłoś Opublikowano 29 Kwietnia 2007 Są choroby na które nie ma lekarstwa. I tu chyba o takiej peel mówi. Smutny ale znalazłem ty chyba szczyptę optymizmu. Pozdrawiam
Ewa_Kos Opublikowano 29 Kwietnia 2007 Zgłoś Opublikowano 29 Kwietnia 2007 Cały zabieram do ulu bez poprawek dlatego, że jest dla mnie b.prawdziwy i dziwię się, że sama sobie tych słów nie napisałam ( chodzi o przekaz ) Pozdrawiam serdecznie:))) EK
adam sosna Opublikowano 29 Kwietnia 2007 Zgłoś Opublikowano 29 Kwietnia 2007 można powiedzieć: kto szuka? znajdzie! chyba
zak stanisława Opublikowano 29 Kwietnia 2007 Zgłoś Opublikowano 29 Kwietnia 2007 zabijasz mnie wiele razy każesz umierać chowając się do pudełka po czekoladkach * to przez to SERCE?
Marlett Opublikowano 29 Kwietnia 2007 Autor Zgłoś Opublikowano 29 Kwietnia 2007 Zaloguj się, aby zobaczyć zawartość. Piotrze! Być może w ''szczypce optymizmu'' jast lekarstwo. dziękuję i pozdrawiam,
Marlett Opublikowano 29 Kwietnia 2007 Autor Zgłoś Opublikowano 29 Kwietnia 2007 Zaloguj się, aby zobaczyć zawartość. Ewo! bardzo dziękuję.. he he! i tak Tobie nie dorównam. Serdeczności.:)))))
Marlett Opublikowano 29 Kwietnia 2007 Autor Zgłoś Opublikowano 29 Kwietnia 2007 Zaloguj się, aby zobaczyć zawartość. Tak mówią:) pozdrawiam.
Marlett Opublikowano 29 Kwietnia 2007 Autor Zgłoś Opublikowano 29 Kwietnia 2007 Zaloguj się, aby zobaczyć zawartość. Czekoladki czasem mają kształt serca. Dziękuję i pozdrawiam ciepło:))
adam sosna Opublikowano 30 Kwietnia 2007 Zgłoś Opublikowano 30 Kwietnia 2007 pudełka czekoladek? - niespodzianie sama słodkość
Spiro Opublikowano 30 Kwietnia 2007 Zgłoś Opublikowano 30 Kwietnia 2007 ogólnie bardzo do mnie przemawia. zacinam się tylko w pierwszej strofie, ale jeszcze nie wiem, co mi nie tak powrócę
Spiro Opublikowano 30 Kwietnia 2007 Zgłoś Opublikowano 30 Kwietnia 2007 już wiem podział na wersy mi nie pasuje. czytam tak: pigułki zażywam odkąd twoja chroba zaczęła nasilać we mnie strach przed nieznaną klaunadą albo tak: pigułki zażywam odkąd twoja chroba zaczęła się nasilać we mnie strach przed nieznaną klaunadą takie tam moje widzimisie. sorki
Marlett Opublikowano 30 Kwietnia 2007 Autor Zgłoś Opublikowano 30 Kwietnia 2007 Zaloguj się, aby zobaczyć zawartość. czekoladki różne smaki mają, aby nie przesłodzić
Marlett Opublikowano 30 Kwietnia 2007 Autor Zgłoś Opublikowano 30 Kwietnia 2007 Zaloguj się, aby zobaczyć zawartość. Spiro! wiem dobrze radzisz, ale ''strach'' musi zostać. Jeszcze pomyślę. Pozdrawiam.
Bartek Bartek Opublikowano 30 Kwietnia 2007 Zgłoś Opublikowano 30 Kwietnia 2007 Tak trudno pogodzić się z chorobą bliskiej osoby, jeszcze trudniej znosić jej wahania nastroju, zwłaszcza gdy uderzają bezpośrednio w nasze ego. Przypomniał mi się tekst z filmu Forest Gamp "Życie jest jak pudełko czekoladek, nigdy nie wiadomo na jaki smakołyk się trafi." W tym przypadku czekoladki mają bardzo gorzki smak.
Spiro Opublikowano 30 Kwietnia 2007 Zgłoś Opublikowano 30 Kwietnia 2007 Zaloguj się, aby zobaczyć zawartość. Spiro! wiem dobrze radzisz, ale ''strach'' musi zostać. Jeszcze pomyślę. Pozdrawiam. ale strach został. strach jest tu kluczowy
Rekomendowane odpowiedzi