voolf6693 Opublikowano 28 Kwietnia 2007 Autor Zgłoś Opublikowano 28 Kwietnia 2007 Przytul mnie, zrań prawdy kolcami. Między ciałami wciąż się wiją. Wciąż aż tyle nich między Nami. Umysł zraniony, od ust uzależniony, od słów szczerych, bolących, prawdę w słowa ujmujących. A na ręce ślad ciemności i męki, krzyku przeraźliwego, ślad po nieublaganym dotyku ręki. A zasłony wciąż odsłaniają coraz to nowy świt. Za oknem pustka, uczuć cmentarz, nasze czeka też ten wstyd.
Rafał_Leniar Opublikowano 29 Kwietnia 2007 Zgłoś Opublikowano 29 Kwietnia 2007 Zaloguj się, aby zobaczyć zawartość. Oj... Motyw dość banalny. Przykro mi to mówić, ale wykonanie również. Widzę możliwość pokombinowania tylko i wyłącznie z ostatnią zwrotką. Długa jeszcze droga przed volfem. Mówiłem już o tym komuś i powtórzę to w tej chwili: "myśli się nad tym, co się piszę; a nie pisze się to, o czym się myśli". Życzę powodzenia.
Ewa_K. Opublikowano 29 Kwietnia 2007 Zgłoś Opublikowano 29 Kwietnia 2007 Jest kilka powodów, dla których nie należy stosować rymów, gdy zaczyna się pisać. Jednym z nich jest to, że przyporządkowuje się wyrazy określonym przypadkom. I ta przypadkowość chwilami jest nie do zniesienia. Tak jak tym razem.
voolf6693 Opublikowano 29 Kwietnia 2007 Autor Zgłoś Opublikowano 29 Kwietnia 2007 Wiersze ostatnio wychodzą mi, jak powyżej widać. Zaczynam pisać coraz lepiej. W sumie, ten też innym się podobałxD Pozdrawiam^^ G.
Lirael Opublikowano 29 Kwietnia 2007 Zgłoś Opublikowano 29 Kwietnia 2007 Widzę tu wielką uczuciowość. Ale może być lepiej. I na pewno będzie:) Pozdrowienia
Piotr_Płoszaj Opublikowano 30 Kwietnia 2007 Zgłoś Opublikowano 30 Kwietnia 2007 Zaloguj się, aby zobaczyć zawartość. I mi też się podoba. Twój wiersz nie jest banalny! Wykonanie nie jest takie złe...Zresztą każdy wiersz jest niebanalny, zawsze ma w sobie to "coś". W tym wierszu podoba mi się to"coś"
Rekomendowane odpowiedzi