Maciej_Bacztub Opublikowano 4 Września 2004 Autor Zgłoś Opublikowano 4 Września 2004 Szukam ich. Nie wiem gdzie są. Mało ich - znikają Po drugiej stronie cienia: Niewidzialne krzesła, ławki, Świat nie malowany. Wzgórze cienia nie ma kształtu. Jak dzika plama... Wylewa się I zlewa się w biel. Na dworze może być jasno i miło Nie wiadomo czy zawsze? Jak było dawniej Także jest teraz - - Blisko do odnowienia Nie martw się, to nie sen - - Nadejdzie dzień rozliczenia. [sub]Tekst był edytowany przez Maciej_Bacztub dnia 03-04-2004 13:35.[/sub]
Maciej_Bacztub Opublikowano 4 Września 2004 Autor Zgłoś Opublikowano 4 Września 2004 Ja również pozdrawiam -Maciek-
natalia Opublikowano 4 Września 2004 Zgłoś Opublikowano 4 Września 2004 morze! błagam... może wylewa i zlewa... mało zgrabnie wyszło ale poza tym mi się podoba :) ma coś w sobie i ja to kupuję. Serdecznie pozdrawiam Natalia
Maciej_Bacztub Opublikowano 4 Września 2004 Autor Zgłoś Opublikowano 4 Września 2004 Dziękuję, że podziałał ten tekst na Ciebie. Jest mi miło
Witold_Adam_Rosołowski Opublikowano 4 Września 2004 Zgłoś Opublikowano 4 Września 2004 Macieju - jesli ktos szuka (l.p. 1 osoba) a na koniec tej drugiej osobie (l.poj. 2 osoba) odpowiada - nie martw sie - to coz zamknales temat - zamknales szukanie - nie wiem jak to wyrazic - ale wiersz troszke nie wiele wnosi pozdrowko W_A_R ps. wybacz brak polskich znakow diaktrycznych - brak na kompie - nic nie moge poradzic
Maria Anonym Opublikowano 4 Września 2004 Zgłoś Opublikowano 4 Września 2004 Witam Maciej! nie bardzo moge sie polapac w twoim wierszu,ale to twoje rozwazania,troche chaotyczne jak dla mnie ); ale popraw koniecznie to nieszczesne " moze" pozdr, M+A
Maciej_Bacztub Opublikowano 4 Września 2004 Autor Zgłoś Opublikowano 4 Września 2004 Przepraszam, nie zauważyłem byka, coś mi się pokręciło. -Maciek-
Rekomendowane odpowiedzi