Piotr_Jasiński Opublikowano 29 Kwietnia 2007 Autor Zgłoś Opublikowano 29 Kwietnia 2007 Zaloguj się, aby zobaczyć zawartość. No jak to po co? Kwiaty paproci mają to do siebie, że piękniej wyglądają gdy nie są obwiędłe ;)))))))))
Messalin_Nagietka Opublikowano 29 Kwietnia 2007 Zgłoś Opublikowano 29 Kwietnia 2007 hihihi, paproć pod kłączem o kwitnieniu cos plącze a co do korzeni jej losu nie zmieni ni mi czy legenda czy moja zrzęda, hi z ukłonikiem i pozdrówką MN ps. kiedyś chciałem o tym napisać, ścignąłeś mnie, hihihiih ale czemu ogrodniczki? może las?
Piotr_Jasiński Opublikowano 29 Kwietnia 2007 Autor Zgłoś Opublikowano 29 Kwietnia 2007 Zaloguj się, aby zobaczyć zawartość. Był już i ogrodnik ale ogrodniczka wróciła na swoje miejsce. :) A o nocy świętojańskiej i paproci to już pisałem. Jakoś tak mnie ten motyw prześladuje. Pozdrawiam również
Messalin_Nagietka Opublikowano 29 Kwietnia 2007 Zgłoś Opublikowano 29 Kwietnia 2007 Zaloguj się, aby zobaczyć zawartość. Był już i ogrodnik ale ogrodniczka wróciła na swoje miejsce. :) A o nocy świętojańskiej i paproci to już pisałem. Jakoś tak mnie ten motyw prześladuje. Pozdrawiam również a ciekawe jakie byłoby te kwiecie, gdyby się czepiło jakiego paprotnika, hihihi, ale wiemy, że to niemożliwe chyba, że w bajkach z ukonikiem i pozdrówką MN
Piotr_Jasiński Opublikowano 30 Kwietnia 2007 Autor Zgłoś Opublikowano 30 Kwietnia 2007 To prawda tylko w bajkach ale z drugiej strony bajki są takie piękne. Pozdrawiam
Marlett Opublikowano 30 Kwietnia 2007 Zgłoś Opublikowano 30 Kwietnia 2007 Piotrze! Myślę ,że z każdej sytuacji jest wyjście. Jeśli PL nie znajduje odpowiedniej ogrodniczki, powinien szukać innego rozwiązania. pozdrawiam.
Piotr_Jasiński Opublikowano 30 Kwietnia 2007 Autor Zgłoś Opublikowano 30 Kwietnia 2007 Widzisz Marlett, tu pojawia się pewien problem. PL jest roślinką więc szukanie nie wchodzi w rachubę. Może co najwyżej czekać aż się zjawi ta najlepsza ogrodzniczka. :) A wtedy odwdzięczy się pięknym kwieciem. :)
Marlett Opublikowano 30 Kwietnia 2007 Zgłoś Opublikowano 30 Kwietnia 2007 A jeśli się nie pojawi...hmmmmm?
Piotr_Jasiński Opublikowano 30 Kwietnia 2007 Autor Zgłoś Opublikowano 30 Kwietnia 2007 Jest to pewien problem. Jednak PL optymizmem tryska i wierzy, że mu szczęście będzie sprzyjać. :)) Pozdrawiam
Reni Her Opublikowano 2 Maja 2007 Zgłoś Opublikowano 2 Maja 2007 ta wersja jest bardzo dobra, nic nie zmieniaj, pozdrowionka ;)
Piotr_Jasiński Opublikowano 3 Maja 2007 Autor Zgłoś Opublikowano 3 Maja 2007 Dzięki Renato. Tak zostawię. Również pozdrawiam
Judyt Opublikowano 6 Maja 2007 Zgłoś Opublikowano 6 Maja 2007 Zaloguj się, aby zobaczyć zawartość. Fraszki - te są dla zabawy ale róża w mym ogrodzie będzie kwitła bez obawy tylko dzięki czystej wodzie nie zakwitnie nam niestety tylko dzięki pisaninie więc zadanie dla poety nie polejesz kwiat przeminie ;))) a ta lilia całkiem znikła moja delikatna bądź w pogodzie w sobie pozdrawiam ciepło;)
Rekomendowane odpowiedzi