IN Opublikowano 28 Kwietnia 2007 Autor Zgłoś Opublikowano 28 Kwietnia 2007 przędąc nić delikatnie odwijam kokon niewiadomego motyla
zak stanisława Opublikowano 28 Kwietnia 2007 Zgłoś Opublikowano 28 Kwietnia 2007 musi to być jedwabnik:):)D
IN Opublikowano 28 Kwietnia 2007 Autor Zgłoś Opublikowano 28 Kwietnia 2007 kto go tam wie, co on za jeden;) :)))
zak stanisława Opublikowano 28 Kwietnia 2007 Zgłoś Opublikowano 28 Kwietnia 2007 ważne że nić się z niego.. snuje...póki co...
IN Opublikowano 28 Kwietnia 2007 Autor Zgłoś Opublikowano 28 Kwietnia 2007 Zaloguj się, aby zobaczyć zawartość. jak ucieknie piórko znad c... to zostanie - nic! ;)
zak stanisława Opublikowano 28 Kwietnia 2007 Zgłoś Opublikowano 28 Kwietnia 2007 jeśli nic z niego to nie wyciągnie nić....
IN Opublikowano 28 Kwietnia 2007 Autor Zgłoś Opublikowano 28 Kwietnia 2007 dlatego trzeba delikatnie aby nie spłoszyć ;)
adam sosna Opublikowano 28 Kwietnia 2007 Zgłoś Opublikowano 28 Kwietnia 2007 to może być górówka meduza kokon daje duże możliwości
Ewa_Kos Opublikowano 28 Kwietnia 2007 Zgłoś Opublikowano 28 Kwietnia 2007 Zaloguj się, aby zobaczyć zawartość. Żadna inna tylko jedwabnik - cudo choć motyl nieciekawy; zamyśliłam się nad tym:))))) Pozdrawiam serdecznie. EK
Piotr_Jasiński Opublikowano 29 Kwietnia 2007 Zgłoś Opublikowano 29 Kwietnia 2007 Tu się chyba bardziej czynność odwijania liczy. Motyl jest nagrodą za cierpliwość.
IN Opublikowano 29 Kwietnia 2007 Autor Zgłoś Opublikowano 29 Kwietnia 2007 Zaloguj się, aby zobaczyć zawartość. masz pół racji ;) co do nagrody, to nie byłabym taka pewna... może się okazać że to jest np. puszka Pandory ;) hej, :)))
Piotr_Jasiński Opublikowano 29 Kwietnia 2007 Zgłoś Opublikowano 29 Kwietnia 2007 Zaloguj się, aby zobaczyć zawartość. masz pół racji ;) co do nagrody, to nie byłabym taka pewna... może się okazać że to jest np. puszka Pandory ;) hej, :))) Ach ten dreszczyk emocji i niepewności. Co tam u sedna sprawy leży. :))))) Szampana czy nerwosol jak to mawiał Bogdan pić będziemy. ;)
IN Opublikowano 29 Kwietnia 2007 Autor Zgłoś Opublikowano 29 Kwietnia 2007 Zaloguj się, aby zobaczyć zawartość. ewentualnie można zażyć w formie drinka... zmieszane nie wstrząśnięte ;)
IN Opublikowano 29 Kwietnia 2007 Autor Zgłoś Opublikowano 29 Kwietnia 2007 Zaloguj się, aby zobaczyć zawartość. no właśnie, a jak tam siedzi bazyliszek? a ja głupia wszystkie lustra potłukłam ;)))
IN Opublikowano 29 Kwietnia 2007 Autor Zgłoś Opublikowano 29 Kwietnia 2007 Zaloguj się, aby zobaczyć zawartość. może powinnam robić zakłady, co tam siedzi? ;) odwijanie, nie powiem, nawet mi się spodobało, choć bywa męczące ale nie jestem pewna, czy koniecznie muszę zobaczyć to "coś" ;) hej, :))))
zak stanisława Opublikowano 30 Kwietnia 2007 Zgłoś Opublikowano 30 Kwietnia 2007 Zaloguj się, aby zobaczyć zawartość. może powinnam robić zakłady, co tam siedzi? ;) odwijanie, nie powiem, nawet mi się spodobało, choć bywa męczące ale nie jestem pewna, czy koniecznie muszę zobaczyć to "coś" ;) hej, :)))) fakt, lepiej tego czegoś nie oglądać....;)))
Rekomendowane odpowiedzi