deli s Opublikowano 25 Kwietnia 2007 Autor Zgłoś Opublikowano 25 Kwietnia 2007 jednak rozstrzelałaś mnie, po tak długiej nieobecności. a ja byłem współczesny, koczowałem pod promocją Lidla na twój fajerwerk urodzinowy, który przemienił się w eksplozję radości na stadionie przy Łazienkowskiej, kiedy Włodarczyk uwolnił mnie od wszelkiego myślenia. później słyszałem o sytuacjach kuriozum na naszym boisku i kiedy Mielcarz w 23. kolejce Orange Ekstraklasy puścił szmatę do rozkładu swojego życia, śmiałem się tylko przez chwilę, bo zrozumiałem jego załamany świat, podobny do naszego. przy innej publiczności w oparach mediów codziennie mamy siebie niedowierzących, jak on. po nieobecności podnosimy się z ławki rezerwowych. nasz stadion obrasta samoistną legendą
deli s Opublikowano 25 Kwietnia 2007 Autor Zgłoś Opublikowano 25 Kwietnia 2007 o komentarz nie proszę antykibiców
Jimmy_Jordan Opublikowano 25 Kwietnia 2007 Zgłoś Opublikowano 25 Kwietnia 2007 No to ja się wpraszam, bo kibicem jestem średnim (trochę lubię ligę angielską oglądać), ale wierszyk mi się podoba do tego stopnia, że odczułem przez chwilę chętkę na wizytację stadionu...hehehe. Tylko od "bo zrozumiałem jego podłe położenie, takie jakie nas spotyka" już mi się mniej podobało. pzdr jimmy
Górówka Meduza Opublikowano 26 Kwietnia 2007 Zgłoś Opublikowano 26 Kwietnia 2007 tak owszem podoba się "później słyszałem, że działy się sytuacje kuriozum w naszym boisku"---> tylko w tym wersie coś mi zgrzyta, ja bym widziała to tak: później słyszałem o sytuacjach kuriozum na naszym boisku albo później słyszałem, że działy się sytuacje kuriozum pozdr
deli s Opublikowano 26 Kwietnia 2007 Autor Zgłoś Opublikowano 26 Kwietnia 2007 NO TO ZWALILIŚCIE MNIE Z NÓG tymi koment. ,pomyślę nad zmianą rozgrywki. dzieki-fan obu kategorii
Messalin_Nagietka Opublikowano 27 Kwietnia 2007 Zgłoś Opublikowano 27 Kwietnia 2007 ech ta bezowocna teraźniejszość z ukłonikiem i pozdróką MN
deli s Opublikowano 27 Kwietnia 2007 Autor Zgłoś Opublikowano 27 Kwietnia 2007 Zaloguj się, aby zobaczyć zawartość. czy ten osąd to zarzut do wiersza??! pozrdawiam trójwymiarowo
Messalin_Nagietka Opublikowano 27 Kwietnia 2007 Zgłoś Opublikowano 27 Kwietnia 2007 Zaloguj się, aby zobaczyć zawartość. czy ten osąd to zarzut do wiersza??! pozrdawiam trójwymiarowo to nie jest osąd a wiersz? gdzie? sugeruję poczytać a potem pisać oczywiście masz swoje racje z ukłonikiem i pozdrówką MN
deli s Opublikowano 27 Kwietnia 2007 Autor Zgłoś Opublikowano 27 Kwietnia 2007 Zaloguj się, aby zobaczyć zawartość. czy ten osąd to zarzut do wiersza??! pozrdawiam trójwymiarowo to nie jest osąd a wiersz? gdzie? sugeruję poczytać a potem pisać oczywiście masz swoje racje z ukłonikiem i pozdrówką MN my się nie rozumiemy. zapytam inaczej. czy jest to negatywna refleksja? po odczycie tekstu? pozdr.d s
Messalin_Nagietka Opublikowano 27 Kwietnia 2007 Zgłoś Opublikowano 27 Kwietnia 2007 Zaloguj się, aby zobaczyć zawartość. to nie jest osąd a wiersz? gdzie? sugeruję poczytać a potem pisać oczywiście masz swoje racje z ukłonikiem i pozdrówką MN my się nie rozumiemy. zapytam inaczej. czy jest to negatywna refleksja? po odczycie tekstu? pozdr.d s jakoś nie czuję tego, co nazywają poezją współczesną dumnie brzmi no nie? z ukłonikiem i pozdrówką MN
deli s Opublikowano 27 Kwietnia 2007 Autor Zgłoś Opublikowano 27 Kwietnia 2007 Zaloguj się, aby zobaczyć zawartość. my się nie rozumiemy. zapytam inaczej. czy jest to negatywna refleksja? po odczycie tekstu? pozdr.d s jakoś nie czuję tego, co nazywają poezją współczesną dumnie brzmi no nie? z ukłonikiem i pozdrówką MN Messalian nie brzmi to dumnie, to w ogóle nie brzmi:), ja tego tak nie odbieram (na postoju) pozrd. d s
Bogdan Zdanowicz Opublikowano 27 Kwietnia 2007 Zgłoś Opublikowano 27 Kwietnia 2007 Zaloguj się, aby zobaczyć zawartość. co sie pan dziwi komentom? najlepsze wierszy wychodzą zazwyczaj niechcący spod małego palca ;) nie wiem, czy ten nie najciekawszy spośród pańskich (coś słabo pamietam, ale jednak ;) czy ten wers na prawo (przy innej publiczności) to jakiś eksperyment? bałbym się w końcówce użyć "samoistnej legendy" (jakoś zawyża temperaturę i nie brzmi dobrze w kontekście 23. kolejki ;) b
Rekomendowane odpowiedzi