Marlett Opublikowano 25 Kwietnia 2007 Autor Zgłoś Opublikowano 25 Kwietnia 2007 po co otwierać oczy kiedy nic przed świtem zmrok przecina pustynię nasze ślady nie istnieją zatrzymane animozje wypływają po drugiej stronie nierealnych zamysłów w zagajnikach na zawsze liście opadają z drzew
cały twój Opublikowano 25 Kwietnia 2007 Zgłoś Opublikowano 25 Kwietnia 2007 moim zdaniem to bardzo dobry wiersz i bardzo realny w swojej nierealności. nastrój się udziela. pozdrawiam!
Marlett Opublikowano 25 Kwietnia 2007 Autor Zgłoś Opublikowano 25 Kwietnia 2007 Zaloguj się, aby zobaczyć zawartość. Jeśli tak piszesz - wierzę Ci,a ja w zamian śledzę Twoją twórczość:)) Również srdecznie pozdrawiaM
egzegeta Opublikowano 25 Kwietnia 2007 Zgłoś Opublikowano 25 Kwietnia 2007 Marlettko to jest kolejny wiersz z tej samej serii :) ale czy liście tylko w zagajnikach na zawsz...? no i widać że wiersz pisany na gorąco, bo niedokończony przedostatni wers Ładna ta zakochana poezja :)) Pozdrawiam Cię i niech ta wiosna bardziej powiewa lekkością Tego życzy Ci z całego jestestwa swegopodpis nieczytelny
Mr.Suicide Opublikowano 25 Kwietnia 2007 Zgłoś Opublikowano 25 Kwietnia 2007 pointa- mniam,a druga strofa może się pochwalić zgrabną przerzutnią.dla mnie ciekawy utwór. niestety nie mam za bardzo pomysłu na zmiany. pozdrawiam wiosennie :)
zak stanisława Opublikowano 25 Kwietnia 2007 Zgłoś Opublikowano 25 Kwietnia 2007 po co otwierać oczy kiedy nic przed świtem zmrok przecina pustynię nasze ślady nie istnieją zatrzymane animozje wypływają po drugiej stronie nierealnych zamysłów w zagajnikach na zawszE liście opadają z drzew bezet! dbre pozdr,ES
cały twój Opublikowano 25 Kwietnia 2007 Zgłoś Opublikowano 25 Kwietnia 2007 Zaloguj się, aby zobaczyć zawartość. Jeśli tak piszesz - wierzę Ci,a ja w zamian śledzę Twoją twórczość:)) Również srdecznie pozdrawiaM ależ nie powinnaś wątpić! niezmiernie mi miło:)) pozdrawiam !!
adam sosna Opublikowano 25 Kwietnia 2007 Zgłoś Opublikowano 25 Kwietnia 2007 jednak bym tak: w zagajnikach na zawsze liście opadają z drzew
Tomasz_Biela Opublikowano 25 Kwietnia 2007 Zgłoś Opublikowano 25 Kwietnia 2007 tutaj jestem przekonany do całego wiersza dzięki za miniaturową lekturkę wieczności.
Marlett Opublikowano 25 Kwietnia 2007 Autor Zgłoś Opublikowano 25 Kwietnia 2007 Zaloguj się, aby zobaczyć zawartość. Wiktrze! Jak zwykle dziękuję za ciepłe słowa:) Serdecznie dziękuję. pozdrawiaM.
Marlett Opublikowano 25 Kwietnia 2007 Autor Zgłoś Opublikowano 25 Kwietnia 2007 Zaloguj się, aby zobaczyć zawartość. Wiktrze! Jak zwykle dziękuję za ciepłe słowa:) pozdrawiaM.
Marlett Opublikowano 26 Kwietnia 2007 Autor Zgłoś Opublikowano 26 Kwietnia 2007 Zaloguj się, aby zobaczyć zawartość. Serdecznie dziękuję za odwiedziny. PozdrawiaM.
Marlett Opublikowano 26 Kwietnia 2007 Autor Zgłoś Opublikowano 26 Kwietnia 2007 Zaloguj się, aby zobaczyć zawartość. Jeśli tak piszesz - wierzę Ci,a ja w zamian śledzę Twoją twórczość:)) Również srdecznie pozdrawiaM ależ nie powinnaś wątpić! niezmiernie mi miło:)) pozdrawiam !! Jeśli zabawisz na dłużej -rownież miło:) PozdrawiaM.
Marlett Opublikowano 26 Kwietnia 2007 Autor Zgłoś Opublikowano 26 Kwietnia 2007 Zaloguj się, aby zobaczyć zawartość. Oby nie do ostatniego liścia. PozdrawiaM.
Marlett Opublikowano 26 Kwietnia 2007 Autor Zgłoś Opublikowano 26 Kwietnia 2007 Zaloguj się, aby zobaczyć zawartość. Tomku! zawsze jesteś mile widziany:) PozdrawiaM
katttka Opublikowano 26 Kwietnia 2007 Zgłoś Opublikowano 26 Kwietnia 2007 "po co otwierać oczy kiedy nic przed świtem ..." piękne..szczególnie te wersy, ale reszta też nie pozwala przejść obok bez refleksji. Pozdrawiam :)
Marlett Opublikowano 26 Kwietnia 2007 Autor Zgłoś Opublikowano 26 Kwietnia 2007 Zaloguj się, aby zobaczyć zawartość. Katttko! Dziękuję ,że zawitałaś do mnie:) Serdecznie pozdrawiaM.
Piotr_Jasiński Opublikowano 27 Kwietnia 2007 Zgłoś Opublikowano 27 Kwietnia 2007 Druga i trzecie bardzo dobre. A jeśli chodzi o pierwszą to mam tylko zastrzeżenia natury osobistej, więc się nie liczą. Całość jak najbrdziej Pozdrawaim
Marlett Opublikowano 27 Kwietnia 2007 Autor Zgłoś Opublikowano 27 Kwietnia 2007 Piotrze! Twoje prawo mieć zastrzeżenia. Dziękuję i pozdrawiam
Judyt Opublikowano 27 Kwietnia 2007 Zgłoś Opublikowano 27 Kwietnia 2007 żeby tak całkiem nastąpiło zapadanie, zamieniłabym " świtem zmrok" na " zmrok świtem", urokliwie, pozdrawiam ciepło
Rekomendowane odpowiedzi