zak stanisława Opublikowano 24 Kwietnia 2007 Autor Zgłoś Opublikowano 24 Kwietnia 2007 w głowie nie powstają fanaberie nie ma w niej nieuczesanych myśli łysa ona kobieta obok której budziłem się kiedyś nie znalazłem nimfy stała się cenzorem niekiedy spojrzę przez okno na niewidoczne drzewa w parku kaczki prawie jedzą z rąk kawałek chleba brodząc po mieliźnie za wisłą cięgiem we mnie mur pęka i tęskni kalinowe sieję z wiatrem na północ
IN Opublikowano 24 Kwietnia 2007 Zgłoś Opublikowano 24 Kwietnia 2007 czyżby Panawkratkę jakowaś melankolija dopadła? a wszystko to może przez... oną? ;) zachwyca mnie sposób w jaki posługujesz się ironią a tęski podobują mi się hej :)))
Judyt Opublikowano 24 Kwietnia 2007 Zgłoś Opublikowano 24 Kwietnia 2007 musiałam kilka razy przeczytać, to przez dzisiejszą pogodę, a nie zamiast cięgiem- ciągiem? i tęskni sieję pod wiatr tak może oddzielić? pozdrawiam ciepło
zak stanisława Opublikowano 24 Kwietnia 2007 Autor Zgłoś Opublikowano 24 Kwietnia 2007 Zaloguj się, aby zobaczyć zawartość. Judytko, cięgiem, tu gwarowe, (specjalnie)zn. bez przerwy tęski, też specjalnie, tu Kalinowe
zak stanisława Opublikowano 24 Kwietnia 2007 Autor Zgłoś Opublikowano 24 Kwietnia 2007 Zaloguj się, aby zobaczyć zawartość. hej, fajnie że się podobują, a melancholija przez oną, fakt... buziczki,
zak stanisława Opublikowano 24 Kwietnia 2007 Autor Zgłoś Opublikowano 24 Kwietnia 2007 Zaloguj się, aby zobaczyć zawartość. jes, sosen tęsknoty + smutki....snujne słoneczka
Tomasz_Biela Opublikowano 24 Kwietnia 2007 Zgłoś Opublikowano 24 Kwietnia 2007 w głowie nie powstają fanaberie nie ma w niej nieuczesanych myśli łysa ona obok której budziłem się nie znalazłem nimfy jest cenzorem niekiedy spojrzę przez okno na niewidoczne drzewa w parku kaczki prawie jedzą z rąk kawałek chleba pływając po mieliźnie wiślanej cięgiem we mnie mur pęka i tęskni kalinowe sieję pod wiatr /// jak zwykle dzięki za wiersz kosmetyką się zająłem z przyjemnością wieczności.
zak stanisława Opublikowano 24 Kwietnia 2007 Autor Zgłoś Opublikowano 24 Kwietnia 2007 Tomku, dobry z ciebie kosmetyk, zapraszam do cięcia następnego wiersz..dziękiser!deczne
Rekomendowane odpowiedzi