ginger soul Opublikowano 24 Kwietnia 2007 Autor Zgłoś Opublikowano 24 Kwietnia 2007 łatwo pomylić w życiu Niebo i "nie, bo..." - jest na to zawsze tysiące powodów nie w taką noc bezsenną lecz nie bezsensowną ze szklanką herbaty i świętym spokojem do wynajęcia w perłowej Łodzi osłaniam mój wyśpiewany płomyk zakurzonego lirycznego ja skoro wszystko trwa póki chcę to czemu gdzieś zagubiłam codzienne zdumienia
ula Opublikowano 24 Kwietnia 2007 Zgłoś Opublikowano 24 Kwietnia 2007 bardzo bardzo na tak; zauroczył mnie, jest taki płynny w sobie, nieścisły w treści, a jednak... serdeczne pozdrowienia! ulka
ginger soul Opublikowano 24 Kwietnia 2007 Autor Zgłoś Opublikowano 24 Kwietnia 2007 Zaloguj się, aby zobaczyć zawartość. bardzo bardzo dziękuję za tak miły komentarz... ale czy na pewno bez żadnego ale...? pozdrawiam ginger
a._mrozinski Opublikowano 24 Kwietnia 2007 Zgłoś Opublikowano 24 Kwietnia 2007 Kilka zmian bym wprowadził ale raczej kosmetycznych, bo całość wygląda na przemyślaną.. łatwo pomylić w życiu Niebo i "nie, bo..." - jest na to zawsze tysiąc powodów -> myślę, że lepsza byłaby liczba mnoga "tysiące powodów" nie w taką noc bezsenną lecz nie bezsensowną ze szklanką herbaty i świętym spokojem do wynajęcia w perłowej Łodzi osłaniam mój wyśpiewany płomyk zakurzonego od dawna -> po co 'od dawna'? jeśli zakurzone, to wiadomo że od dawna lirycznego ja skoro wszystko trwa póki chcę to czemu gdzieś zagubiłam codzienne zdumienia To chyba wszystko na razie. Może jeszcze dzisiaj wrócę i coś wymyślę nowego. Podoba mi się bardzo. Niezłe jak na początek ;)
zak stanisława Opublikowano 24 Kwietnia 2007 Zgłoś Opublikowano 24 Kwietnia 2007 łatwo pomylić w życiu Niebo i "nie, bo..." - jest na to zawsze tysiąc powodów już samo to daje obraz przemyślanego tekstu pozdrawiam, ES
ginger soul Opublikowano 24 Kwietnia 2007 Autor Zgłoś Opublikowano 24 Kwietnia 2007 bardzo bardzo dziękuję :) jest mi niezwykle miło.
Niewierny Tomasz Opublikowano 24 Kwietnia 2007 Zgłoś Opublikowano 24 Kwietnia 2007 Zaloguj się, aby zobaczyć zawartość. oj chyba się nasłuchało za dużo zespołu Myslovitz. Pozdrawiam
Margaret Floral Opublikowano 24 Kwietnia 2007 Zgłoś Opublikowano 24 Kwietnia 2007 Bardzo zgrabne;). Podoba mi się, o! To tyle z konstruktywnego komentarza;) Próbowałam znaleźć choć najmniejszy punkt zaczepienia (czytałam kilkanaście razy), ale sie nie dało;)) Pozdrawiam
ginger soul Opublikowano 24 Kwietnia 2007 Autor Zgłoś Opublikowano 24 Kwietnia 2007 niewierny tomaszu gdybyś się przysłuchał melodii tego wiersza... są tam jeszcze dwie poezje śpiewane :) ogłaszamy konkurs? pozdrawiam :) ginger
ginger soul Opublikowano 24 Kwietnia 2007 Autor Zgłoś Opublikowano 24 Kwietnia 2007 Zaloguj się, aby zobaczyć zawartość. dziękuję - tyle konstruktywnych podziękowań :)
ula Opublikowano 25 Kwietnia 2007 Zgłoś Opublikowano 25 Kwietnia 2007 Zaloguj się, aby zobaczyć zawartość. bardzo bardzo dziękuję za tak miły komentarz... ale czy na pewno bez żadnego ale...? pozdrawiam ginger wróciłam. ale? spójrz na powyższe komentarze:-) /tylko pozazdrościć/ ukłonik.
Rekomendowane odpowiedzi