zak stanisława Opublikowano 20 Kwietnia 2007 Autor Zgłoś Opublikowano 20 Kwietnia 2007 pani Wrzucik wspomnień ciąg dalszy Warszawa da się lubić... późnym latem zrywając się wiśnią nabrałam odwagi do windy na szóste wsiadłam nie wykręcając się sianem pomyślałbyś że zacofana znakiem zapytania zawisłam - świec przyćmione światło szampan kadzidełko i on ubrany w zapach nieokreślonych poczynań i doznań nie zapomnę figur kapiących miodnie * dziś jeszcze pamiętam dobrze tam teraz często myślę że to zmieniło moje podejście na odnajdywanie radości w liczbach dodatnich z wiekiem smak jabłek tylko we wspomnieniach nie zawsze być musi
Alicja Red Opublikowano 20 Kwietnia 2007 Zgłoś Opublikowano 20 Kwietnia 2007 jak dla mnie taki... letni wierszyk ładny i smutny. Pozdrawiam tylko tyle na dzisiaj:))
Marlett Opublikowano 20 Kwietnia 2007 Zgłoś Opublikowano 20 Kwietnia 2007 Stasiu! nic dodać nic ująć. Nawrzucałaś tu pani Wrzucik. PozdrawiaM.
Judyt Opublikowano 20 Kwietnia 2007 Zgłoś Opublikowano 20 Kwietnia 2007 wcale nie jest smutny, tylko nostalgią troche nakarmiony jak jabłko, pozdrawiam ciepło
zak stanisława Opublikowano 20 Kwietnia 2007 Autor Zgłoś Opublikowano 20 Kwietnia 2007 Zaloguj się, aby zobaczyć zawartość. i tu się z tobą Judyt zgadzam, WCALE nie smutny i ładnie to powiedziałaś, poetycko... buźka!
IN Opublikowano 20 Kwietnia 2007 Zgłoś Opublikowano 20 Kwietnia 2007 Stanka - cmooooooook! chcę więcej Wrzucikowej moje uwielbienie dla onej wzrasta z każdym przeczytanym wersem ps.czy Wrzucik nie była przypadkiem blondynką?;)
Ewa_Kos Opublikowano 20 Kwietnia 2007 Zgłoś Opublikowano 20 Kwietnia 2007 "nie zawsze być musi smakiem" ostatni wers taki mój:)))) Podoba się i dobry na wspominki:))) Kosypozdrawują!!!! EK
zak stanisława Opublikowano 20 Kwietnia 2007 Autor Zgłoś Opublikowano 20 Kwietnia 2007 Inko, pani Wrzucik może być blondynką, dzisiaj wszystko można, he he pozdrawraju Ewo, każdy może sobie dopisać co tylko żywnie się spodoba, kosywnosy CMOOOK
Judyt Opublikowano 20 Kwietnia 2007 Zgłoś Opublikowano 20 Kwietnia 2007 Zaloguj się, aby zobaczyć zawartość. i tu się z tobą Judyt zgadzam, WCALE nie smutny i ładnie to powiedziałaś, poetycko... buźka! a dziękuję za buźkę:) i dostrzegłam modyfikację lekką, a czemuż ta Warszawa do siana? hm..poetycko powiedziałam..hm.. hm..pozdrawiam ciepło..hm..
Piotr_Jasiński Opublikowano 20 Kwietnia 2007 Zgłoś Opublikowano 20 Kwietnia 2007 Do gwiazdki zakręciłaś, że kilka razy musiałem przeczytać aby tę "piątą esencję" z utworu wyciągnąć. ;) A "miodnie" mi się go czytało (i pewnie jeszcze będzie). Przyznam szczerze że w związku z brakiem interpunkcji w całym wierszu ta jedna kropka troszkę mi się wydaje zbędna. Pozdrawiam serdecznie
adam sosna Opublikowano 21 Kwietnia 2007 Zgłoś Opublikowano 21 Kwietnia 2007 jak swoboda totylko w Warszawie w Warszawie ta literówka :) powinno być: Wyrzucik :):):) no i tę kropkę bym pogonił! :):):) z powagą :):):) pozdrowienia
zak stanisława Opublikowano 21 Kwietnia 2007 Autor Zgłoś Opublikowano 21 Kwietnia 2007 Zaloguj się, aby zobaczyć zawartość. i tu się z tobą Judyt zgadzam, WCALE nie smutny i ładnie to powiedziałaś, poetycko... buźka! a dziękuję za buźkę:) i dostrzegłam modyfikację lekką, a czemuż ta Warszawa do siana? hm..poetycko powiedziałam..hm.. hm..pozdrawiam ciepło..hm.. Warszawa do siana... to długa historia, może pani Wrzucik kiedyś się nią podzieli.... pozdrawiam ciepło
zak stanisława Opublikowano 21 Kwietnia 2007 Autor Zgłoś Opublikowano 21 Kwietnia 2007 Zaloguj się, aby zobaczyć zawartość. kropka? a skąd łuna? pozdrawiam , to pani Wrzucik taka zakręcona....he he
zak stanisława Opublikowano 21 Kwietnia 2007 Autor Zgłoś Opublikowano 21 Kwietnia 2007 sosen kropke pogonie a czemuż to wYRZUCIK? bo panu wyrzuca coś tam?
Rekomendowane odpowiedzi