Skocz do zawartości
Polski Portal Literacki

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Zaloguj się, aby zobaczyć zawartość.

Ależ on, biedny, został zbanowany przez Admina wraz z siedmioma osobami jeszcze! To Ty nic nie wiesz, Fanaberko??? Przecież oni są bohaterami i cierpieli za słuszną sprawę! Przejrzyj sobie Forum Dyskusyjne krok po kroku! O, jest co poczytać! ;-)))
A co do szczerzenia (się) drzwiami - popieram.
Pozdrowienia.
Opublikowano

marudzisz, ale jak prostymi słowami, i jak pięknie Ci się układają w liryczny ton poirytowanego peela, i jaki mądry tytuł...chciałbym, abyś tę prostotę zachował na stałe; wskrzeszony pozdrawia wskrzeszonego, cóż nam śmierć - my jej na pohybel! :))); J.S

Opublikowano

Ależ on, biedny, został zbanowany przez Admina wraz z siedmioma osobami jeszcze! To Ty nic nie wiesz, Fanaberko??? Przecież oni są bohaterami i cierpieli za słuszną sprawę! Przejrzyj sobie Forum Dyskusyjne krok po kroku! O, jest co poczytać! ;-)))
A co do szczerzenia (się) drzwiami - popieram.
Pozdrowienia.

Nie tyle bohaterowie, co popuścili wodze fantazji - i poszło po kosztach, ale jak ten Norris - odnaleźliśmy się w akcji :)
Opublikowano

Straszliwie się cieszę, że jednak wróciłeś! :) Już się bałam, że więcej nie zobaczę Twojego komenta pod moimi wierszydłami... Bardzo bym żałowała...
:)
Ale - szczerze mówiąc - Twój wiersz mi się nie bardzo podoba. W zasadzie widzę w nim to samo, co Oxyvia - nerwowe plucie słowami, w co tylko popadnie. I właściwie nic więcej.

Pozdrawiam, R.

Opublikowano

Co do 1 - to fajnie, co do tego plucia - ja naprawdę nie pluje. To fakt, że pewne typy przekręcają, dopisują własne słowa do moich słów,ale ja naprawdę jestem pozytywnie nastawiony :)
Czasem...
Dzięki za odwiedziny - ja nie neguje "widzenia," chociaż jest to trochę za daleko idące nieodczytanie tekstu, aczkolwiek - nie ja o tym decyduje...