Judyt Opublikowano 18 Kwietnia 2007 Autor Zgłoś Opublikowano 18 Kwietnia 2007 wyrwana ze snu biegnę co tchu zamieniam siebie na Ciebie w przedsmaku nie dokonania znajduję pomocne oczy przy ławkach obym nie usiadła na dłużej poproszę o uzasadnienie 27.03.07r.
adam sosna Opublikowano 19 Kwietnia 2007 Zgłoś Opublikowano 19 Kwietnia 2007 "ponoszę" mnie irytuje w takim połączeniu ale to pewnie tylko moja irytacja pozdrawiam
Marlett Opublikowano 19 Kwietnia 2007 Zgłoś Opublikowano 19 Kwietnia 2007 Zaloguj się, aby zobaczyć zawartość. Judyt! może ''noszę''. Jeszcze wrócę:)))
Judyt Opublikowano 19 Kwietnia 2007 Autor Zgłoś Opublikowano 19 Kwietnia 2007 dziękuję adamie i Marlett, poprawię pozdrawiam ciepło
zak stanisława Opublikowano 19 Kwietnia 2007 Zgłoś Opublikowano 19 Kwietnia 2007 wyrwana ze snu biegnę co tchu zamieniam siebie na Ciebie ponoszę przedsmak nie dokonania znajduję pomocne oczy przy ławkach obym nie usiadła na dłużej poproszę o uzasadnienie podobasie
egzegeta Opublikowano 19 Kwietnia 2007 Zgłoś Opublikowano 19 Kwietnia 2007 gdyby nie Adamowe wnerwienie, chyba bym nie zwrócił na to uwagi. Ale teraz rzeczywiście będziesz musiała zmienić choćby na "czuję" lub "mam". A tak wierszyk niczego - wieloznaczny; bo i ławki kościelne i te zakochane parkowe. Ale Judytko mimo wszystko poproszę o uzasadnienie :))
egzegeta Opublikowano 19 Kwietnia 2007 Zgłoś Opublikowano 19 Kwietnia 2007 w przedsmaku - dobrze :)))
Judyt Opublikowano 19 Kwietnia 2007 Autor Zgłoś Opublikowano 19 Kwietnia 2007 Dziękuję bardzo zak stanisławo, pozdrawiam ciepło!
Judyt Opublikowano 19 Kwietnia 2007 Autor Zgłoś Opublikowano 19 Kwietnia 2007 egzegeto mimo,że pomimo chciałbyś asertywmnie mówię nie:) chyba że ktoś chciałby nadać interpretację to proszę bardzo, adamowe wnerwienie nie jest irytujące jak dla mnie, to bardzo dobrze, iż są uwagi do powyższego, Marlett -zapraszam, pozdrawiam ciepło
Marlett Opublikowano 19 Kwietnia 2007 Zgłoś Opublikowano 19 Kwietnia 2007 obym nie usiadła na dłużej Judyt! nie siadaj ,ale z nami bądź. PozdrawiaM.
Piotr_Jasiński Opublikowano 19 Kwietnia 2007 Zgłoś Opublikowano 19 Kwietnia 2007 Wiesz Judyt. Podoba mi się ale on jak nie twój. Często gęsto aby troszkę choć "wdrążyć" się w twoje utwory należy je przeczytać kilkakrotnie (przynajmniej). A tu po pierwszym cztaniu myślę że wiem o co chodzi. Zaznaczam - myślę. (myślę - jak to dumnie brzmi, hehe - facet a myśli:). Nie twierdzę że to źle tylko że do innych swoich wierszy mnie przyzwyczaiłaś. Niemniej podoba się. Pozdrawiam serdecznie
Judyt Opublikowano 19 Kwietnia 2007 Autor Zgłoś Opublikowano 19 Kwietnia 2007 Otóż Piotrze dobrze że myślisz, wcale nie brzmi głupio;) że wdrążasz się bardzo mi miło z tego powodu a jeśli przyzwyczaiłam to cieszę się od-zwyczajnie, jest jak najbardziej mój, a jaki być powinien(...) zapewne masz na uwadze wydźwięk z całości, nie pasuje,dziękuję bardzo i pozdrawiam ciepło
Judyt Opublikowano 19 Kwietnia 2007 Autor Zgłoś Opublikowano 19 Kwietnia 2007 Zaloguj się, aby zobaczyć zawartość. Dziękuję Marlettko, lecz samo bycie z Wami nie wystarcza, jestem, pozdrawiam ciepło
Ewa_Kos Opublikowano 19 Kwietnia 2007 Zgłoś Opublikowano 19 Kwietnia 2007 Zaloguj się, aby zobaczyć zawartość. Dla mnie to jest taki "szybki wiersz" sama przyjemność szybkiego przeczytania i powrotu bo zatrzymał...Tak to widzę i podoba mi się sposób wyrażenia tego co czujesz.:))))) Pozdrawiam serdecznie:)))
Judyt Opublikowano 19 Kwietnia 2007 Autor Zgłoś Opublikowano 19 Kwietnia 2007 Dziękuję serdecznie Ewo, odniosłaś takie wrażenie "szybkiego wiersza" gdyż rzeczywiście był wymajsterkowany może nie tak szybko,ale miał dać efekt takiego spojrzenia, cieszę się,iż zatrzymał, pozdrawiam ciepło
Rekomendowane odpowiedzi