Black Pearl Opublikowano 18 Kwietnia 2007 Autor Zgłoś Opublikowano 18 Kwietnia 2007 Czekoladowo-malinowe usta karmelowy gąszcz włosów i oczy, jak rodzynki wygrywa cukierkowe melodie na kawałku piernika w lukrowanym spojrzeniu czai się gorzki lęk bo marcepanowy grajek wie, że jest słodki... taki do schrupania (czekam na opinie i wskazówki, czy to w ogóle jest coś warte...)
Katarzyna Leoniewska Opublikowano 18 Kwietnia 2007 Zgłoś Opublikowano 18 Kwietnia 2007 Wielbicielka słodyczy, którą wszelkie "słodko-czekoladowe" kombinacje porażają... jest nieobiektywna zapewne, ale mówi: tak!
Black Pearl Opublikowano 18 Kwietnia 2007 Autor Zgłoś Opublikowano 18 Kwietnia 2007 Muszę szczerze przyznać, że mnie też odtrącają przesłodzone wiersze naszpikowanie cukierkowością jak wielkanocne zajączki, dlatego bałam się, czy ten utwór nie jest... odrażająco czekoladowy... Choć po części o pokazanie tej słodyczy właśnie mi chodziło... Obiektywna czy nie - niemniej jednak dziękuję serdecznie za komentarz :)
Niewierny Tomasz Opublikowano 18 Kwietnia 2007 Zgłoś Opublikowano 18 Kwietnia 2007 unurzani w bakłażanie w cytrynowej pianie kremowy dzień kremowa rewolucja;) dla mnie wiersz na nie ale czekam na następne gorzkie prawdy itp itd pozdrawiam
Black Pearl Opublikowano 18 Kwietnia 2007 Autor Zgłoś Opublikowano 18 Kwietnia 2007 Zaloguj się, aby zobaczyć zawartość. Krytykę też postaram się przełknąć :P Tym bardziej, że wprawy w pisaniu nie mam, i to zapewne widać...
Katarzyna Leoniewska Opublikowano 18 Kwietnia 2007 Zgłoś Opublikowano 18 Kwietnia 2007 Nie jest tak źle :) Warto próbować.
Reni Her Opublikowano 19 Kwietnia 2007 Zgłoś Opublikowano 19 Kwietnia 2007 pisałam kiedyś o marcepanowych ustach ale słodycz przeradzała się w najwyższy zachwyt ich dwoje, one są naprawdę słoodkie,he,he pozdrawiam cieplutko R. ;)
Rekomendowane odpowiedzi