IN Opublikowano 15 Kwietnia 2007 Autor Zgłoś Opublikowano 15 Kwietnia 2007 nie jestem ludojadem smakoszem, opojem życia gardzę takim obiadem nie mam skłonności do tycia odsuwam cudze dłonie oczy i jakieś usta apetyt we mnie nie płonie inne są - moje gusta...
zak stanisława Opublikowano 15 Kwietnia 2007 Zgłoś Opublikowano 15 Kwietnia 2007 Super!!!!!! och, ileż samozaparcia zeby nie ulec pokusie tych dłoni, a jeśli ciepłe i czułe?.... buziam ES.
Piotr_Jasiński Opublikowano 15 Kwietnia 2007 Zgłoś Opublikowano 15 Kwietnia 2007 Jak to tak IN. Z własnej nie przymuszonej woli, za jednym zamachem odmawiać sobie nie dość że dania głównego to jeszcze deseru??????? Dla mnie niepojęte ;-)))
IN Opublikowano 15 Kwietnia 2007 Autor Zgłoś Opublikowano 15 Kwietnia 2007 ano właśnie... też mi się wydaje, że coś jest nie tak... blondynka po prostu zapomniała wyjąć mózg z czapki przed praniem i stało się nieszczęście może powtórzyć operację, a wszystko wróci do normy? ciekawa sprawa... ;) :))))
zak stanisława Opublikowano 15 Kwietnia 2007 Zgłoś Opublikowano 15 Kwietnia 2007 Zaloguj się, aby zobaczyć zawartość. jeśli juz po praniu, nic nie przywróci blogo błogostanu,:):):))))) Hej Inko
Pancolek Opublikowano 15 Kwietnia 2007 Zgłoś Opublikowano 15 Kwietnia 2007 Wiersz na plus, ale tej buźki się pozbyj z tytułu :D Jakoś tak nieestetycznie wygląda :)
Judyt Opublikowano 15 Kwietnia 2007 Zgłoś Opublikowano 15 Kwietnia 2007 :) bardzo sympatycznie pozdrawiam ciepło
IN Opublikowano 15 Kwietnia 2007 Autor Zgłoś Opublikowano 15 Kwietnia 2007 Zaloguj się, aby zobaczyć zawartość. jeśli juz po praniu, nic nie przywróci blogo błogostanu,:):):))))) Hej Inko myślisz, że się zmechaci ? ów mózg? :)))))))
IN Opublikowano 15 Kwietnia 2007 Autor Zgłoś Opublikowano 15 Kwietnia 2007 Panie Kolko! nie da się! chyba za mocno się uszminkowałam, buźka się przylepiła i trzyma mocno jak na klajstrze ;))))))))))
IN Opublikowano 15 Kwietnia 2007 Autor Zgłoś Opublikowano 15 Kwietnia 2007 Piotrusiu Panie - mam nowe przemyślenia ;)
IN Opublikowano 15 Kwietnia 2007 Autor Zgłoś Opublikowano 15 Kwietnia 2007 Katttka Judyt pozdrawiam serdecznie :)))))))))))
adam sosna Opublikowano 16 Kwietnia 2007 Zgłoś Opublikowano 16 Kwietnia 2007 rude brunetki farbowane blond w perukach clown'ów wędrują śmiało przez świat :):):)
zak stanisława Opublikowano 16 Kwietnia 2007 Zgłoś Opublikowano 16 Kwietnia 2007 Zaloguj się, aby zobaczyć zawartość.
Ewa_Kos Opublikowano 18 Kwietnia 2007 Zgłoś Opublikowano 18 Kwietnia 2007 Zaloguj się, aby zobaczyć zawartość. W tytule "buźka ) naprowadza na "przymrużoną" treść i o to chodzi:)))) ;))) bardzo fajny "naprowadzacz", bo i treść lekkością trąci. Pozdrawiam wesoło:)))) EK
IN Opublikowano 18 Kwietnia 2007 Autor Zgłoś Opublikowano 18 Kwietnia 2007 Zaloguj się, aby zobaczyć zawartość. no i właśnie o to chodzi... żeby lekko było teraz nie chce czekać aż mi ziemia lekko-m będzie ;) hej, hej :))))
Rekomendowane odpowiedzi