Gość Opublikowano 14 Kwietnia 2007 Zgłoś Opublikowano 14 Kwietnia 2007 tego dnia wyruszyłem do kiosku po papierosy walety innych nie palę pod pomnikiem Kościuszki wymyślam sobie sen czym byłby kolejny dzień bez dnia. 14 kwietnia 2007
Messalin_Nagietka Opublikowano 14 Kwietnia 2007 Zgłoś Opublikowano 14 Kwietnia 2007 Zaloguj się, aby zobaczyć zawartość. i co wymyśliłeś? z ukłonikiem i pozdrówką MN
Jimmy_Jordan Opublikowano 14 Kwietnia 2007 Zgłoś Opublikowano 14 Kwietnia 2007 Fajnie przedstawiona scenka, a peel nasuwa na myśl małą mrówkę w zbyt dużym mrowisku, która marzy o tym by zostać królową i zmienić porządek rzeczy itp. Ja tak odbieram to myślenie o dniu bez dnia, w mieście nawet nie jest nocą bo przez poświatę gwiazd nie zobaczysz... Przydałoby się coś dopisać i rozwinąć, ale tak też jest ok. pozdrawiam Jimmy
zak stanisława Opublikowano 14 Kwietnia 2007 Zgłoś Opublikowano 14 Kwietnia 2007 tego dnia wyruszyłem do kiosku--- kiosk jest tu jak inne państwo.... po papierosy walety innych niepalę pod pomnikiem Kościuszki wymyślam sobie sen czym byłby kolejny dzień bez dnia. dobrze że sobie,w odwrotności do mnie... odczytalam to co chciałam dlatego kupuję..z pozdr, ES
bona Opublikowano 15 Kwietnia 2007 Zgłoś Opublikowano 15 Kwietnia 2007 Filozoficznie - dzień bez dnia - czyli dzień ale ponury i ciemny, przypominający noc a nie dzień. Dzień a jednak nie dzień, tylko nieustanny pesymizm? Tylko tak to widzę. Nie wiem co myśleć:) Pozdrawiam
Lena Achmatowicz Opublikowano 18 Kwietnia 2007 Zgłoś Opublikowano 18 Kwietnia 2007 tym samym co herbata bez herbaty;) nie przekonał mnie ten wiersz; pozdrawiam
Rekomendowane odpowiedzi