Sebastian_Pietrzak Opublikowano 13 Kwietnia 2007 Autor Zgłoś Opublikowano 13 Kwietnia 2007 Od stycznia do lutego miałem z tobą darmowe rozmowy i tyle do napisania że nie mieściły się w ramówce wiadomości te wszystkie znaki słowa frazy przypuszczenia podświetlane miłą autosugestią która tworzyła polifonie w naszym odizolowanym związku potem mi uświadomiono że zmieniasz operatora co miesiąc i nosisz naszyjnik z wytartych opuszków fajnie?
Sylwester_Lasota Opublikowano 13 Kwietnia 2007 Zgłoś Opublikowano 13 Kwietnia 2007 fajnie! tylko co z tytułem? bo nie skumalem.
Sylwester_Lasota Opublikowano 13 Kwietnia 2007 Zgłoś Opublikowano 13 Kwietnia 2007 aaa... już wiem: darmowe minuty... i kiszka. pozdrawiam.
Oxyvia Opublikowano 13 Kwietnia 2007 Zgłoś Opublikowano 13 Kwietnia 2007 A Promocje? A, już wiem: ona zmienia operatorów wtedy, kiedy gdzie indziej znajdzie Promocję! (Dlaczego Promocje są wielką literą?). Sebastianie, znałam tego typu mężczyzn - nazywam ich "gatunkiem korespondentów netowych" - ale nie wiedziałam, że i kobiety potrafią tak się zachowywać! Chyba się przerzucę i zostanę antyfeministką?... ;-))) Pozdrawiam.
Sebastian_Pietrzak Opublikowano 14 Kwietnia 2007 Autor Zgłoś Opublikowano 14 Kwietnia 2007 kiedy znajdzie kogoś ciekawszego... kicha wielka z tego
Jimmy_Jordan Opublikowano 14 Kwietnia 2007 Zgłoś Opublikowano 14 Kwietnia 2007 Wytarte opuszki rozumiem (od smsowania), ale łańcuszek? Nie bij, wytłumacz... Jimmy :)
Sebastian_Pietrzak Opublikowano 14 Kwietnia 2007 Autor Zgłoś Opublikowano 14 Kwietnia 2007 jako zdobycz, skalp
Jimmy_Jordan Opublikowano 15 Kwietnia 2007 Zgłoś Opublikowano 15 Kwietnia 2007 Zaloguj się, aby zobaczyć zawartość. A no tak, nie wiem po filozofowałem... pozdrawiam Jimmy
Dorma Opublikowano 17 Kwietnia 2007 Zgłoś Opublikowano 17 Kwietnia 2007 Tytuł może trafny, ale wiersz... Musze to powiedzieć... straszne badziewie. Prócz jednej metafory nie widzę tu poezji
Sebastian_Pietrzak Opublikowano 18 Kwietnia 2007 Autor Zgłoś Opublikowano 18 Kwietnia 2007 Zaloguj się, aby zobaczyć zawartość. tak jak polske reklamy, czyli jest oki dzięki
Rekomendowane odpowiedzi