Piotr Rutkowski Opublikowano 11 Kwietnia 2007 Autor Zgłoś Opublikowano 11 Kwietnia 2007 Wojaczek Stachura szczerze nie trzymam w domu noży na wypadek wszystko kręci się wokół pewnych rzeczy takich jak cztery pięćdziesiąt na godzinę i pękniętej struny E (jak Ernest) siedem lat tłustych siedem krów chudych siedem nierozdziewiczonych szpar siedem centymetrów więcej siedem pierdolonych aspektów życia i śmierci siedem minut strachu siedem ciemnych stron siedem tabletek od bólu głowy siedem kurwa i chuj Życie toczy się etapami fragmentarycznie wolno i drastycznie z punktu a do punku b z punktu b do punktu a mała dziewczynka tuli się do mnie mała dziewczynka nie lubi mnie mała dziewczynka ma nowe rybki mała dziewczynka nie znajdzie mnie i każe mi mówić kiedy ja nie chcę i każe mi płakać kiedy ja nie chcę zostało mi tylko jedno marzenie do niespełnienia
Oxyvia Opublikowano 12 Kwietnia 2007 Zgłoś Opublikowano 12 Kwietnia 2007 Nie rozumiem pointy. Ani celu powtórzeń. Ani sensu wulgaryzmów (ups! znowu ten śliski temat!). Ale może jutro, kiedy się wyśpię... Dobranoc.
Messalin_Nagietka Opublikowano 12 Kwietnia 2007 Zgłoś Opublikowano 12 Kwietnia 2007 co to jest? z ukłonikiem i pozdrówką MN
Katarzyna Bielińska Opublikowano 12 Kwietnia 2007 Zgłoś Opublikowano 12 Kwietnia 2007 Zupełnie nie przypadł mi Twój wiersz do gustu. Zupełnie. Nie rozumiem nic....Może zbyt mało we mnie wrażliwości....Nie podobają mi się wulgaryzmy i nie podoba mi się część poświęcona dziewczynce...Jakoś źle mi się kojarzy.Pozdrawiam.
Jimmy_Jordan Opublikowano 12 Kwietnia 2007 Zgłoś Opublikowano 12 Kwietnia 2007 na minus kurwa i chuj. Co to za marzenie do niespełnienia? Samobójstwo chyba.... po odczytaniu takich postów sam chciałbym skończyć jak wojaczek. z drugiej strony mam jednak przeciucie, że od ostatniego twojego dzieła to krok milowy, jak to sam określiłeś "każdy pisze jak umie" - ty widocznie ewoluujesz z wiersza na wiersz, może następny zaskoczy? pozdrawiam i wpadam zaraz po poprawkach jimmy
Bogdan Zdanowicz Opublikowano 12 Kwietnia 2007 Zgłoś Opublikowano 12 Kwietnia 2007 Coś w tym jest. Z tym, że rozjechane. Jak dupa starej kobyły. I raczej Stachura, niż Wojaczek. Ale tak z dużej odległości. Bo po wierzchu, bez bebechów. No, ale do tego trzeba żyć, jak spadochroniarz. ;) b
Messalin_Nagietka Opublikowano 13 Kwietnia 2007 Zgłoś Opublikowano 13 Kwietnia 2007 Zaloguj się, aby zobaczyć zawartość. no fiński nóz miał chyba Bursa, choć go na oczy nie widziałem, hi z ukłonikiem i pozdrówką MN ps. Sted miał Siekierezadę a Wojaczek wojował raczej ze szklaną albo szklanymi domami, tfu to już S.Ż.
Rekomendowane odpowiedzi