Piotr_Jasiński Opublikowano 9 Kwietnia 2007 Autor Zgłoś Opublikowano 9 Kwietnia 2007 co koń wyskoczy przez prerie przez piaski ruchome i wydmy do morza by poczuć zapach w nozdrzach i słyszeć równy stukot kopyt na deskach by poczuć wiatr we włosach pamiątka z Sopotu -------------------------------------------- http://th.interia.pl/51,gfb42e7a72015779/i410709.jpg
zak stanisława Opublikowano 9 Kwietnia 2007 Zgłoś Opublikowano 9 Kwietnia 2007 to jak scena z westernu....
Piotr_Jasiński Opublikowano 9 Kwietnia 2007 Autor Zgłoś Opublikowano 9 Kwietnia 2007 Zaloguj się, aby zobaczyć zawartość. No prawie ;-) Takiego sopockiego ;-) link pewnie sporo wyjaśni
Marlett Opublikowano 9 Kwietnia 2007 Zgłoś Opublikowano 9 Kwietnia 2007 Przypomniał się ''stukot białych mew o pokład'':)) PozdrawiaM.
patrycha Opublikowano 9 Kwietnia 2007 Zgłoś Opublikowano 9 Kwietnia 2007 Witam, uśmiech pojawia się przy czytaniu, bardzo zgabny, osobiście ominęłabym tylko słowo "ten" myslę, że bez niego będzie subtelniej ale to oczywiście tylko moje prywatne odczucie. Pozdrawiam ciepłą chmurką Patrycha
Piotr_Jasiński Opublikowano 10 Kwietnia 2007 Autor Zgłoś Opublikowano 10 Kwietnia 2007 Adam Sosna Marlet Patrycha Dzięki za wizytę i ciepłe słowa. Nad "ten" pomyślę, może coś zmienię. Pozdrawiam
adam sosna Opublikowano 10 Kwietnia 2007 Zgłoś Opublikowano 10 Kwietnia 2007 Piotr Jasiński przewrotny jestem wydaje mi się że twoim fotoplastikonom jest blisko do lotofagów każą pamiętać
Piotr_Jasiński Opublikowano 10 Kwietnia 2007 Autor Zgłoś Opublikowano 10 Kwietnia 2007 Zaloguj się, aby zobaczyć zawartość. Prawda to. Szczególnie te złote czasy gdy wszystko było proste i sprowadzało się do zjedzenia zupki, zabawy i dobranocki. A ja kiedyś bawiłem się amatorsko fotografią. Cały sprzęt jeszcze leży sobie, nawet odczynników i papieru troszkę mi zostało. :-) Myślę więc że fotoplatykonów będzie kilka (naście?) A tak w ogóle to fotoplastykon czy fotoplastikon? Spotkałem obie formy i nie wiem która jest prawidłowa?
Reni Her Opublikowano 10 Kwietnia 2007 Zgłoś Opublikowano 10 Kwietnia 2007 zamiast wiosny czuję powiew wspomnień z wakacji... - "ładna fotografia " ,pozdrawiam
Piotr_Jasiński Opublikowano 10 Kwietnia 2007 Autor Zgłoś Opublikowano 10 Kwietnia 2007 Reni poczekaj na następne fotki. Oj będzie się działo ;-)))) Pozdrawiam
zak stanisława Opublikowano 10 Kwietnia 2007 Zgłoś Opublikowano 10 Kwietnia 2007 Zaloguj się, aby zobaczyć zawartość. Piotrze z twojej fotki złapałam konia trojajńskiego, więc wybacz juz nie zajrzę na stronę.... od wczoraj miałam unieruchomiony komp. słońneczka, Es
Piotr_Jasiński Opublikowano 10 Kwietnia 2007 Autor Zgłoś Opublikowano 10 Kwietnia 2007 Zaloguj się, aby zobaczyć zawartość. Piotrze z twojej fotki złapałam konia trojajńskiego, więc wybacz juz nie zajrzę na stronę.... od wczoraj miałam unieruchomiony komp. słońneczka, Es No nie. Głupio mi teraz. Muszę zmienić serwer do zrzutu. Na wszelki wypadek wywalam link. I najmocniej przepraszam. Wkleje nowy gdy znajdę coś bez trojanów. Słońca bez wirusów ;-)
zak stanisława Opublikowano 10 Kwietnia 2007 Zgłoś Opublikowano 10 Kwietnia 2007 dziękiki Piotrusiu, mi też przykro...było...
Judyt Opublikowano 10 Kwietnia 2007 Zgłoś Opublikowano 10 Kwietnia 2007 równy stukot kopyt na deskach? anotak anotak:) pozdrawiam ciepło
Piotr_Jasiński Opublikowano 10 Kwietnia 2007 Autor Zgłoś Opublikowano 10 Kwietnia 2007 Judyt ten stukot się wyjaśni tylko link do zdjęcia wkleję. Stary musiałem usunąć bo wirusował. Nowy będzie dobry. W (II) już jest nowy ale teraz nie mam dostępu do zdjęcia do (I). Pozdrawiam
Judyt Opublikowano 10 Kwietnia 2007 Zgłoś Opublikowano 10 Kwietnia 2007 poczekaj cierpliwie pozdrawiam cieplo
Piotr_Jasiński Opublikowano 10 Kwietnia 2007 Autor Zgłoś Opublikowano 10 Kwietnia 2007 Zaloguj się, aby zobaczyć zawartość. Już jest dobry link.
IN Opublikowano 10 Kwietnia 2007 Zgłoś Opublikowano 10 Kwietnia 2007 Zaloguj się, aby zobaczyć zawartość. ten fragment jest dla mnie :) chociaż akurat podczas jazdy konnej nigdy tego nie czułam bo na łepetynie miałam zawsze toczek (blondynka często spada) fajny jest ten Twój fotoplasticon, podoba mi się pomysł wygrzebałam niedawno zdjęcie jak dosiadam owczarka podhalańskiego w okularach (tzn. pies był w okularach) ze zdjęcia wynika, że obydwoje byliśmy happy ale wiersza o tym nie napiszę, bo nie umiem...;) :)))
Piotr_Jasiński Opublikowano 11 Kwietnia 2007 Autor Zgłoś Opublikowano 11 Kwietnia 2007 Zaloguj się, aby zobaczyć zawartość. ten fragment jest dla mnie :) chociaż akurat podczas jazdy konnej nigdy tego nie czułam bo na łepetynie miałam zawsze toczek (blondynka często spada) fajny jest ten Twój fotoplasticon, podoba mi się pomysł wygrzebałam niedawno zdjęcie jak dosiadam owczarka podhalańskiego w okularach (tzn. pies był w okularach) ze zdjęcia wynika, że obydwoje byliśmy happy ale wiersza o tym nie napiszę, bo nie umiem...;) :))) Rozumiem ten toczek, choć spaść tylko raz mi się udało. Ale takie są skutki jeżdżenia nocą po plaży. No i oczywiście nie z tego na zdjęciu. ;))) Miło że przypadł do gustu, a co do pisania to ja też chyba nie bardzo umiem ale bardzo lubię. ;)))))) Piszę po prostu co mi impulesy elektryczne po neuronach w łepetynie przyniosą. hihi Pozdrawiam serdecznie
Rekomendowane odpowiedzi