Alicja_Wysocka Opublikowano 9 Kwietnia 2007 Autor Zgłoś Opublikowano 9 Kwietnia 2007 Tylko nie szturmem kochanie odmotaj wstydów oprzędy aż się rozemglą oczy, obłędem pragnień dotkniętych. Aż się rozbłyszczą, roztęsknią na srebrnołzawo, na modrze tak długo ciebie czekałam, lękom wyprawić chcę pogrzeb. Tak mi się szept twój, jedyny po rzęsach już rozszeleścił, że go nijakie czekanie w pojęciach czułych nie zmieści. Więc chciałabym twoje dłonie uprosić czy napożyczyć żeby schowały mnie w sobie, bo nie mam już tajemnicy.
Tali Maciej Opublikowano 9 Kwietnia 2007 Zgłoś Opublikowano 9 Kwietnia 2007 płynę po strofkach w błogiej liryce paznokciem stukam w takt przy rytmice samkuję wierszem treść odgaduje komentarz w słowach sam się rymuje pozdrawiam świątecznie
Piotr_Jasiński Opublikowano 9 Kwietnia 2007 Zgłoś Opublikowano 9 Kwietnia 2007 Świetna gra słów. I neologizmy. Odzywa się we mnie dusza romantyka. Bardzo ładny. Pozdrawiam
zak stanisława Opublikowano 9 Kwietnia 2007 Zgłoś Opublikowano 9 Kwietnia 2007 Więc chciałabym twoje dłonie położyć na mojej twarzy żeby pieściły łagodnie pozwalając marzyć, marzyć Alicji, czarodziejko.... sloneczka! ES
sold Opublikowano 10 Kwietnia 2007 Zgłoś Opublikowano 10 Kwietnia 2007 Więc... Powoli rozsupłać dłonie zgmatwane czasem minionym. Ogarnąć najszersze błonie- przytulić pragnieniem wyśnionym... Pozdrawiam ;)
bajka-bajka Opublikowano 10 Kwietnia 2007 Zgłoś Opublikowano 10 Kwietnia 2007 bardzo....jak dla mnie....pozdrawiam ;)
memento adsum Opublikowano 11 Kwietnia 2007 Zgłoś Opublikowano 11 Kwietnia 2007 magią miłości pachnie:) ahhh:) pozdrawiam!
Rekomendowane odpowiedzi