zak stanisława Opublikowano 10 Kwietnia 2007 Zgłoś Opublikowano 10 Kwietnia 2007 Colcie, u ciebie zawsze podobało mi się że prowadzisz kronikę wierszy.... współczuję i życzę szybkiego zdjęcia....gipsu, myślę że to on przywołał tytuł- perłopława, nie będę powtarzać, że czytałam twoje lepsze, bo każdy wiersz niesie pewien ładunek emocji.... pozdrawiam ciepło ES
Bogdan Zdanowicz Opublikowano 10 Kwietnia 2007 Zgłoś Opublikowano 10 Kwietnia 2007 Zaloguj się, aby zobaczyć zawartość. Wiesz Wujku C., krótkie gatki są krótkie i krótsze - to nie sprawa ilości słów i wersów, to kwestia dyscypliny. Nie chcesz konkretów - to masz głaska (za pierwszą zwrotkę - ale to już inni mówili ;) b
Dorma Opublikowano 11 Kwietnia 2007 Zgłoś Opublikowano 11 Kwietnia 2007 Mi sie podoba tylko zakończenie: w tak zastygłym kalejdoskopie łatwo przeoczyć przyszłą perłę w kłującym ziarenku piasku - ładne to. A to prawie połowa wiersza więc nie jest źle :)
bona Opublikowano 14 Kwietnia 2007 Zgłoś Opublikowano 14 Kwietnia 2007 Wiersz ładnie brzmi, myśli się. Odnoszę jednak wrażenie że nie przekazuje tego co autor chciał czytelnikom przekazać, nasuwają się całkiem inne interpretacje i to takie przymglone. Tak ja to widzę Pozdrawiam:)
Rekomendowane odpowiedzi