Piotr_Jasiński Opublikowano 8 Kwietnia 2007 Autor Zgłoś Opublikowano 8 Kwietnia 2007 dziewczynka i chłopczyk na oko cztery pięć lat a może mniej w kolorach sepii kapelusik z piórkiem ciupaga góralskie wdzianko pamiątka z Kołobrzegu -------------------------------------------- http://th.interia.pl/51,gfb42e7a72015779/i410168.jpg
Tali Maciej Opublikowano 8 Kwietnia 2007 Zgłoś Opublikowano 8 Kwietnia 2007 zbyt reportażowo, jeśli puenta była by młotkiem który przywali czytelnikow to owszem tak forma by się obroniła, teraz to coś w stylu przeczytałem zapomniałem pozdrawiam
adam sosna Opublikowano 8 Kwietnia 2007 Zgłoś Opublikowano 8 Kwietnia 2007 jestem "wzrokowcem" dla mnie dla mojej wyobraźni +
Piotr_Jasiński Opublikowano 8 Kwietnia 2007 Autor Zgłoś Opublikowano 8 Kwietnia 2007 Zaloguj się, aby zobaczyć zawartość. Na początek dzięki za wizytę. Nie jest to reportaż tylko opis zdjęcia jakie posiadam w swoim albumie. A zdjęcie to przedstawia mnie i jakąś dziewczynkę. Miałem wtedy cztery może pięć lat. Wczasy w Kołobrzegu i pamiątkowe zdjęcie. O ironio w góralskim ubranku. Tak mnie naszło na wspomnienia po obejrzeniu albumu ;) Pozdrawiam
Piotr_Jasiński Opublikowano 8 Kwietnia 2007 Autor Zgłoś Opublikowano 8 Kwietnia 2007 Zaloguj się, aby zobaczyć zawartość. Adamie dzięki za plus. Opis do wiersza jak dla Tali Macieja. Pozdrawiam Ps. Teraz wpadłem na pomysł żeby to zdjęcie zeskanować i wkleić gdzieś do netu.
adam sosna Opublikowano 8 Kwietnia 2007 Zgłoś Opublikowano 8 Kwietnia 2007 kiedy mnie opis nie jest potrzebny wystarczy wiersz słowo pozdrawia AS
Piotr_Jasiński Opublikowano 8 Kwietnia 2007 Autor Zgłoś Opublikowano 8 Kwietnia 2007 Nie ma sprawy. Ale zdjęcie i tak zeskanuję. Będzie kupa śmiechu ;)
IN Opublikowano 8 Kwietnia 2007 Zgłoś Opublikowano 8 Kwietnia 2007 Piotrusiu Panie, ja mam zdjęcie z niedźwiedziem polarnym na plaży ;))) pozdrawiam świątecznie, :)))
Piotr_Jasiński Opublikowano 8 Kwietnia 2007 Autor Zgłoś Opublikowano 8 Kwietnia 2007 Takie to były czasy IN :)) Ale za to teraz ile śmiechu. Pozdrawiam również
Marlett Opublikowano 8 Kwietnia 2007 Zgłoś Opublikowano 8 Kwietnia 2007 Hej Piotr! kapelusik z piórkiem ciupaga Przypomniałeś mi spływ Dunajcem.. jest zdjęcie:)) PozdrawiaM.
Piotr_Jasiński Opublikowano 9 Kwietnia 2007 Autor Zgłoś Opublikowano 9 Kwietnia 2007 Zaloguj się, aby zobaczyć zawartość. Tak też takie mam. A tak w ogóle to chyba sobię zrobię serię "Fotoplastykon" Tylko zdjęć muszę troszkę poskanować.
zak stanisława Opublikowano 9 Kwietnia 2007 Zgłoś Opublikowano 9 Kwietnia 2007 Zaloguj się, aby zobaczyć zawartość. co tam ...wasze..... : ja mam z osłem przy ołtarzu......:):):) ale jaja..... buzki Piotrusiu /ES
Piotr_Jasiński Opublikowano 9 Kwietnia 2007 Autor Zgłoś Opublikowano 9 Kwietnia 2007 Zaloguj się, aby zobaczyć zawartość. co tam ...wasze..... : ja mam z osłem przy ołtarzu......:):):) ale jaja..... buzki Piotrusiu /ES No nie, tym mnie ujełaś. :))))) Tylko zastanawiam się nad tym osiołkiem.;) Bo nie wiem czy też takiego nie mam :):):) Pozdrawiam
zak stanisława Opublikowano 9 Kwietnia 2007 Zgłoś Opublikowano 9 Kwietnia 2007 Zaloguj się, aby zobaczyć zawartość. co tam ...wasze..... : ja mam z osłem przy ołtarzu......:):):) ale jaja..... buzki Piotrusiu /ES No nie, tym mnie ujełaś. :))))) Tylko zastanawiam się nad tym osiołkiem.;) Bo nie wiem czy też takiego nie mam :):):) Pozdrawiam Ty się nie zastanawiaj zbyt długo, tylko uparciucha za uszy i do żołobu!!!! :):):)
Piotr_Jasiński Opublikowano 9 Kwietnia 2007 Autor Zgłoś Opublikowano 9 Kwietnia 2007 Zaloguj się, aby zobaczyć zawartość. No nie, tym mnie ujełaś. :))))) Tylko zastanawiam się nad tym osiołkiem.;) Bo nie wiem czy też takiego nie mam :):):) Pozdrawiam Ty się nie zastanawiaj zbyt długo, tylko uparciucha za uszy i do żołobu!!!! :):):) To musiałbym sam się zaciągnąć ;)))))))
Reni Her Opublikowano 10 Kwietnia 2007 Zgłoś Opublikowano 10 Kwietnia 2007 zmieniła bym drugi wers, zawsze tak dużo rymujesz Piotrze a tu brak właśnie tego, ale zdjęcie jest ok.
Piotr_Jasiński Opublikowano 10 Kwietnia 2007 Autor Zgłoś Opublikowano 10 Kwietnia 2007 To może jakaś podpowiedź Reni?
zak stanisława Opublikowano 10 Kwietnia 2007 Zgłoś Opublikowano 10 Kwietnia 2007 dziewczynka i chłopczyk na oko cztery pięć lat a może lepiej kapelusik z piórkiem w ręku ciupaga goralskie wdzianko, w kolorach sepii a teraz proszę państwa - powaga- to pamiątka z Kołobrzegu a może o to chodzilo Reni?
Piotr_Jasiński Opublikowano 10 Kwietnia 2007 Autor Zgłoś Opublikowano 10 Kwietnia 2007 Stanisławo niestety nie pamiętam tej dziewczynki. Córka znajomych moich rodziców? Tak mi się coś kojarzy. Z resztą mam więcej takich fotek. Spróbuję coś z tym drugim wersem pokombinować. Może będzie lepiej. Pozdrawiam cieplutko
Rekomendowane odpowiedzi