Tomasz H Opublikowano 6 Kwietnia 2007 Autor Zgłoś Opublikowano 6 Kwietnia 2007 nie płacz proszę spotkamy się przecież pod wichrowym wzgórzem opowiadałem Ci o nim w zimowe wieczory tam ostatni przystanek ma linia drugi raz przecież nie można umrzeć będę czekał z białą różą w dłoni tam nie wolno rwać czerwonych nie płacz proszę, choć kocham Twoje łzy wiesz - one są zupełnie inne niż te które znałem nie są słone i nie są wcale przeźroczyste jak płaczesz na łące to są zielone zimą mają odcień marchewkowego nosa bałwana na zakupach mienią się kolorami wszystkiego na co patrzysz nie płacz proszę teraz na świat będę patrzył Twoim wzrokiem wybieraj więc obrazy, bo tam gdzie jestem wszystko jest białe lub czarne. tęsknię za witrażami obiecali mi nowe życie i pomyślałem że… … zabiorę Cię na spacer do galerii nie płacz proszę, choć łzy Twoje kochałem 03.04.2007
Tali Maciej Opublikowano 6 Kwietnia 2007 Zgłoś Opublikowano 6 Kwietnia 2007 przeładowałeś, zanudziłeś ledwom doczytał do końca pozdrawiam
Tomasz H Opublikowano 6 Kwietnia 2007 Autor Zgłoś Opublikowano 6 Kwietnia 2007 dziękuję za poświecony czas i komentarz Maćku. bardzo sie starałem być zwięzły, ale widocznie nie wyszło. za stracone minuty postawie Ci frytki z ketchupem.
Lucy Rams Opublikowano 6 Kwietnia 2007 Zgłoś Opublikowano 6 Kwietnia 2007 hmm, proponuję się na kurs gancarstwa zapisać lub pleść koszyczki :) przykro mi ale ............................... (mrówki wybrały się na spacerek - wiosna idzie :)) zdrówko i miłego alellujnego lucy
Tali Maciej Opublikowano 6 Kwietnia 2007 Zgłoś Opublikowano 6 Kwietnia 2007 Zaloguj się, aby zobaczyć zawartość. zamiast frytek lepsiejsze jest piwsko(-: pozdrawiam
Atena Opublikowano 6 Kwietnia 2007 Zgłoś Opublikowano 6 Kwietnia 2007 jest tu kilka ciekawych zwrotów do wyjęcia, dlatego nie powiem, że się nie podoba, ale tak może by trochę pozmieniać? przede wszystkim i głównie - zakończenie. pozdrawiam
Tomasz H Opublikowano 6 Kwietnia 2007 Autor Zgłoś Opublikowano 6 Kwietnia 2007 teks z kurem garmcarstwa już słyszałem więc sie zastanowię. swoja drogą widze że to dość popularna forma namawiania ludzi do pozytecznego spedzania czasu. jakoś nikt nie odniósł sie do treści która chciałem przekazać. zgodze sie że warsztat mam do kitu, ale jakieś tam mysli opisałem. milo było Was gościć pozdrówka:)
Piotr_Jasiński Opublikowano 7 Kwietnia 2007 Zgłoś Opublikowano 7 Kwietnia 2007 Zaloguj się, aby zobaczyć zawartość. Może tak. Nieco skróciłem, trochę niedopowiedzeń, kilka przerzutni. Można by jeszcze jakąś metaforę dopisać. Pozdrawiam
Rekomendowane odpowiedzi