Spiro Opublikowano 4 Kwietnia 2007 Autor Zgłoś Opublikowano 4 Kwietnia 2007 mam problemy współczesnego człowieka ciebie i w perspektywie muchy w nosie jałowa bliskość smród lizolu wrażenie suchości oraz krwotok może utrzymać się przez kilka miesięcy kolejno zapycham dziurki i przez moment mam nadzieję niepotrzebny klucz żeby zrozumieć i tak nie wstanę słyszę jak wołasz ale nie będę rozmawiał o przyszłości Platonie i koncepcji duszy znowu myślę jak oszukać najlepiej w łóżku kto dał ci prawo budzić wyżerać po kawałku wszystko między nami a kiedyś naprawdę czułem doskonale że jesteś sumienna zbierz co jeszcze zostało prochy zostaw w spokoju
M._Krzywak Opublikowano 5 Kwietnia 2007 Zgłoś Opublikowano 5 Kwietnia 2007 Jestem świeżo po lekturze - i nie wiem. Na pewno nie gniot, ale na pewno nie arcydziełko - gdzieś pośrodku czuć tym lizolem, albo ten ton podmiotu, taki, hm, wymagający... Nie wiem, przyznam szczerze. Pozdrawiam.
Spiro Opublikowano 5 Kwietnia 2007 Autor Zgłoś Opublikowano 5 Kwietnia 2007 to kombinuj Michale. każda opinia warta złota. przyznam się po cichu, że na świeżo wydawał się do przyjęcia. teraz mniej. może dowiem się dlaczego. serdecznie
Piotr_Jasiński Opublikowano 5 Kwietnia 2007 Zgłoś Opublikowano 5 Kwietnia 2007 Obiecałem wrócić. Wiersz ciekawie napisany. Tylko czytelnik ma alergię na medyczne określenia. Gdyby nie lizol i krwotok uznałbym go za bardzo dobry. A tak pozostanę przy dobrym. Ze względu na całą resztę która podoba mi się. No cóż takie zwyrodnienie mam. Za całość plus duży. Pozdrawiam
Marlett Opublikowano 5 Kwietnia 2007 Zgłoś Opublikowano 5 Kwietnia 2007 Mnie się podoba . Pointa doskonała,wieloznaczna; ''zbierz co jeszcze zostało prochy zostaw w spokoju '' Treść do wielokrotnej interpretacji, mam swoją ,ale nie zdradzę,bo nie:) pozdrawiam.
Spiro Opublikowano 5 Kwietnia 2007 Autor Zgłoś Opublikowano 5 Kwietnia 2007 Zaloguj się, aby zobaczyć zawartość. ja też mam swoje i też nie zdradzę. pojawiło się kilka i to chyba dobrze. pointa - trochę przeszkadza mi nadmiar zostawiania ale nie znalazłem innego słowa dzięki i zdrówka życzę
Spiro Opublikowano 5 Kwietnia 2007 Autor Zgłoś Opublikowano 5 Kwietnia 2007 Zaloguj się, aby zobaczyć zawartość. też mam i dlatego określenia są. mogę ewentualnie zrezygnować z lizolu (chyba już się nie stosuje)
Ewa_K. Opublikowano 5 Kwietnia 2007 Zgłoś Opublikowano 5 Kwietnia 2007 wiersz wzbudza we mnie mieszane uczucia może kiedys powiem dlaczego dzisiaj powiem tyle, że czyta się na głos całkiem dobrze
IN Opublikowano 5 Kwietnia 2007 Zgłoś Opublikowano 5 Kwietnia 2007 powtórzę się, ale to "łóżko" nadal mi pasuje osobno ;) i treść nadal do mnie gada krótko mówiąc - nadal mi się podoba pozdrawiam, :)))
Spiro Opublikowano 6 Kwietnia 2007 Autor Zgłoś Opublikowano 6 Kwietnia 2007 Zaloguj się, aby zobaczyć zawartość. jakieś jednak wzbudza, to już coś (we mnie też mieszane). pozdrawiam Ewo
Spiro Opublikowano 6 Kwietnia 2007 Autor Zgłoś Opublikowano 6 Kwietnia 2007 Zaloguj się, aby zobaczyć zawartość. łóżko osobno - już jest w treści. a poważnie, to wprowadziłem tyle chaosu, że nie chcę bardziej rozstrzelać tekstu. i nie jestem przekonany do samego pomysłu. ale jak zauważyłaś, każdy rozumie jak potrzebuje. robisz pewnie w tym miejscu pauzę i zaczyna grać. dzięki za miłe słowo
Rekomendowane odpowiedzi