Tomasz_Biela Opublikowano 2 Kwietnia 2007 Autor Zgłoś Opublikowano 2 Kwietnia 2007 boję się was jak siebie samego w pokoju i niepokoju boję się rozmów z wami jak kroków których nie słychać gdy stoję przed lustrem samego gdziekolwiek będę sam widział dobrze i ślepo
pathe Opublikowano 2 Kwietnia 2007 Zgłoś Opublikowano 2 Kwietnia 2007 bardzo, bardzo mi się podoba trafne ujęcie lęku, który jest sam w sobie nieokreślony.podoba mi się właśnie ta jego bezkierunkowość-kroków, których nie słychać. ukazanie irracjonalności tego uczucia i to że właśnie ładnie widać, że chodzi tu o jakiś niepkój i lęk a nie srach. poza tym umijetne poruszenie dylematu:źle samemu, źle z Tobą. Pansy: nie jest introwertywny do końca(tylko częściowo) introwertyk to osoba, która lubi analizować siebie, skupia się na przeżyciach wewnętrzynch a nie "boi się" ludzi. lęk wpisuje się w inną własność osobowości. pozdr/Aga
Sylwester_Lasota Opublikowano 2 Kwietnia 2007 Zgłoś Opublikowano 2 Kwietnia 2007 Zaloguj się, aby zobaczyć zawartość. ...ja też, ale ciiii...! bo jak się ludzie dowiedzą... ech, te lęki społeczne... jakie to szczęście, że jest internet. można się ukryć za oknem przeglądarki... pozdrawiam.
Atena Opublikowano 3 Kwietnia 2007 Zgłoś Opublikowano 3 Kwietnia 2007 Zaloguj się, aby zobaczyć zawartość. hmm.. poezja:) pozdrowienia
zak stanisława Opublikowano 3 Kwietnia 2007 Zgłoś Opublikowano 3 Kwietnia 2007 Tomku, odnajduję tu siebie, może dlatego wiersz trafia,bo rozumiem pozdrawiam ciepło przedświątecznie ES
Rekomendowane odpowiedzi